Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Muižnieki, kempings

Muižnieki, kempings

Muiznieki, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 22001442
(+371) 29476530
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Labiekārtots kempings atrodas Usmas ezera krastā, skaisti sakopta meža teritorijā. Pie mums iespējams atpūsties sešvietīgās apsildāmās mājiņās ar visām ērtībām, viesu namā ar kamīnzāli, pirti un četrām istabiņām pārnakšņošanai. Ir arī atsevišķa lauku pirtiņa, var izīrēt baļļu. Sportošanai volejbola laukums un basketbola grozs. Var iznomāt katamarānus, makšķernieku laivas, kanoe laivas, SUP dēļus, kā arī tūrisma kanoe laivas ceļošanai. Var pasūtīt izbraukumus ar jahtu. Bērniem - bērnu laukums. Labiekārtotas telšu vietas. Ļoti labas vietas makšķerēšanai, ogošanai, sēņošanai. Kempings atrodas izdevīgā vietā, jo no mums līdz vairākām tuvākajām Kurzemes pilsētām ir neliels attālums.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums    Viesu nami Skatīt vairāk      Banketu zāles un telpas svinībām       Pirtis Skatīt vairāk      Ūdens baļļa    Kempingi Skatīt vairāk      6-vietīgas mājiņas Skatīt vairākMAZĀ PIRTS (Pirtis) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Ogošana    Sēņošana    Atpūta pie ezeriem       Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairāk      Zivju kūpināšana       Makšķerēšana       SUP dēļu noma, īre Sporta spēļu laukumi Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma Ēdināšanas pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 140047
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2064311

DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Visi banneri