Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Meļķerti, viesu nams

Meļķerti, viesu nams

Meļkerti, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29230878
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams atrodas klusā meža ielokā 5 km no Kandavas.

Piedāvā: naktsmītnes divvietīgā mednieku namiņā, viesību telpa ar labiekārtotām istabiņām 2.stāvā 60 guļvietām, pieejama pirts ar baseinu.Teritorijā atrodas 2 zivju dīķi makšķerēšanai, telšu un piknika un ugunskura vietas, kūpinātava un lapene ar kamīnu - grillētavu.

Atpūtas komplekss 7,2 ha ainaviska, klusa, labi iekopta teritorija ar daudz un dažādām atpūtas - izklaides iespējām.

Naktsmītnes:

* Viesu namā 60 personām, blakus ēkā vēl pieejama liela istaba ar 20 guļvietām vasaras periodā.
* Atsevišķā labiekārtotā mednieku namiņā 2 personām ar virtuves stūrīti (pie dīķa).

Viesību zāle 70 personām ar kamīnu, bāru un virtuves stūrīti, pieejama gāzes plīts, kafijas automāts, mikroviļņu krāsns.

Komplekss labi piemērots kāzām, dažādām svinībām un citiem liela un mazāka mēroga pasākumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresviesu nams (Naktsmītnes)35 - 1000 € Skatīt vairākAtpūtas komplekss Kandava (Viesu nami) Skatīt vairākViesu mans Kandava (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Pirts ar baseinu (Pirtis) Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Banketu zāle, telpas svinībām (Banketu zāles un telpas svinībām)150 - 250 € Skatīt vairākMednieku namiņš (2-vietīgas mājiņas)60 € Skatīt vairāk   viesu nams kurzemē (Medības un makšķerēšana) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana (Makšķerēšana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 130442
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1004582

Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Visi banneri