Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Meļķerti, viesu nams

Meļķerti, viesu nams

Meļkerti, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 29230878
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams atrodas klusā meža ielokā 5 km no Kandavas.

Piedāvā: naktsmītnes divvietīgā mednieku namiņā, viesību telpa ar labiekārtotām istabiņām 2.stāvā 60 guļvietām, pieejama pirts ar baseinu.Teritorijā atrodas 2 zivju dīķi makšķerēšanai, telšu un piknika un ugunskura vietas, kūpinātava un lapene ar kamīnu - grillētavu.

Atpūtas komplekss 7,2 ha ainaviska, klusa, labi iekopta teritorija ar daudz un dažādām atpūtas - izklaides iespējām.

Naktsmītnes:

* Viesu namā 60 personām, blakus ēkā vēl pieejama liela istaba ar 20 guļvietām vasaras periodā.
* Atsevišķā labiekārtotā mednieku namiņā 2 personām ar virtuves stūrīti (pie dīķa).

Viesību zāle 70 personām ar kamīnu, bāru un virtuves stūrīti, pieejama gāzes plīts, kafijas automāts, mikroviļņu krāsns.

Komplekss labi piemērots kāzām, dažādām svinībām un citiem liela un mazāka mēroga pasākumiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresviesu nams (Naktsmītnes)35 - 1000 € Skatīt vairākAtpūtas komplekss Kandava (Viesu nami) Skatīt vairākViesu mans Kandava (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Pirts ar baseinu (Pirtis) Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Banketu zāle, telpas svinībām (Banketu zāles un telpas svinībām)150 - 250 € Skatīt vairākMednieku namiņš (2-vietīgas mājiņas)60 € Skatīt vairāk   viesu nams kurzemē (Medības un makšķerēšana) Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana (Makšķerēšana) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 139632
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1009388


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Visi banneri