KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line

Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Rīga, AvioKases.lv
(+371) 67215265 - Vecrīga
Aviokase.lv/ - Aviobiļetes un ceļojumi
AvioKases.lv - Aviobiļešu kases. Lētas aviobiļetes.
Montag09:00 - 18:00
Dienstag09:00 - 18:00
Mittwoch09:00 - 18:00
Donnerstag09:00 - 18:00
Freitag09:00 - 18:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : Astra Tūre, sia
Eintragungsnummer : 4003257338
Juristische adresse : Rīga, Taisnā iela 1, LV-1063
Bank : AS "SEB banka" UNLALV2X
Kontonummer : LV23UNLA0001004469244
Bank : AS "Swedbank" HABALV22
Kontonummer : LV88HABA0551033744345
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf, www.AvioKases.lv. Hotelbuchung weltweit. Pauschalreisen, Charterflüge. Auto Vermietung.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFlugtickets    Flugtickets für Regularflüge Lētas aviobiļetes (Flugtickets)von 27 € mehr Details   Fahrkarte ausfertigen AvioKases (Flugtickets buchen)von 27 € mehr Details   Last-minute Angebote ​​Lētas viesnīcas. (Hotel Reservieren)von 15 € mehr Details      Čarterlidojumi       Tūrisma braucieni Reiseführer, Führungen Hotel Reservieren Versicherung Autoverleih
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 37433
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 181747


Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Kristus Karaļa kalns, Berg
Kristus Karaļa kalns, BergAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Bēnes Ozoli, Fußboden
Bēnes Ozoli, FußbodenParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIABau von Saunen in Häusern und Wohnungen, Saunen, Dampfbädern, Hamams, Elektro- und Holzsaunaöfen, Dampfgeneratoren und anderen Saunageräten
JS WoodMagic , Holzbearbeitung
JS WoodMagic , HolzbearbeitungKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Visi banneri