Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Viduslaiku izklaides

Viduslaiku izklaides

Niedru Lijas, Jaunpils novads, Latvija
(+371) 26336513
Apraksts
SIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - loka šaušanu, šaušanu ar arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu, viduslaiku kalēja darba demonstrāciju, laimes liešanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. vācu kaujas metamo cirvju atdarinājumi. Kaļam viduslaiku naudu - 1549, 1551, 1571.g. Rīgā kaltu šiliņu kopijas. Organizējam visdažādākos pasākumus viduslaiku stilā: Sporta spēles "Bruņinieku turnīrs", kur iekļautas arī dažādas senlaicīgas komandu sporta spēles, prezentācijas, pilsētas svētku viduslaiku šovus, ziemassvētku izklaides pasākumus"("Viduslaiku dzīres"). Katram pasākumam tiek izstrādāts oriģināls scenārijs - ņemot vērā ka šos pasākumus vada vairāki viduslaiku personāži, tiek panāta īpaša ticamības gaisotne, ka viss notiek šeit un tagad, un pa īstam. Piedalāmies dažādos pilsētu svētkos, gan ar mūsu atrakcijām, gan ar ielu teātri - veidojam nelielas ainiņas no viduslaiku sadzīves. Mūsu priekšnesumi nav teātris tā parastajā izpratnē - aktieri un skatītājs - mēs padaram skatītājus par dalībniekiem mūsu izrādēs. Uzņēmumiem, kas organizē sporta spēles vai prezentācijas piedāvājam dažādot šos pasākumus ar neparastiem atraktīviem elementiem. Iecienīts pakalpojums ir monētu kalšana ar uzņēmuma logo - šādas piemiņas monētiņas, kuras var izkalt pats, ir ļoti neparasts suvenīrs. Esam izveidojuši īpašu programmu tūristu grupām, kas apciemo Jaunpili - "Bruņinieku skola" - neliels turnīrs, kura laikā katrs dalībnieks izkaļ monētu, šauj ar loku, arbaletu, met cirvi un šķēpu, kā arī var uzmērīt viduslaiku bruņas un ieročus. Kalēja darbnīcā katrs var izliet laimīti vai izmēģināt roku kalšanā. Pēc turnīra grupas gaida "viduslaiku mielasts" - mielasts ar autentiskiem viduslaiku ēdieniem un dzērieniem, kura laikā tiek pastāstīts par ēšanas paradumiem un dažādu ēdienu izplatības vēsturi. Jaunums - loka šaušanas entuziastiem un jebkuram, kam ir interese un vēlēšanās iepazīties ar šo sportu ir iespējums iegādāties nepieciešamo inventāru - tradicionālos lokus, bultas, u.c. aprīkojumu. Apmeklējot mūsu teritoriju Jaunpilī varat iegādāties suvenīrus - krūzītes, kalendārus, sērkociņus un Jaunpils pils īpašnieku dzimtas pārstāvja Johana fon der Rekes laikā kaltā šiliņa kopiju.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtrakciju parki, Atrakcijas Skatīt vairāk   Cirvja mešana Skatīt vairāk   Šķēpa mešana Skatīt vairāk   Šaušana ar arbaletu Skatīt vairākNaudas kalšana un laimes liešana Skatīt vairākŠaušana ar loku Skatīt vairākViduslaiku dzīres, viduslaiku kāzas, viduslaiku turnīrs (Viduslaiku izklaides) Skatīt vairākBruņinieku skola (Viduslaiku skola)2.85 - 4.27 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 141805
Meklēšanas rezultātos parādīts : 164347


Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Visi banneri