Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bēnes Ozoli, grīdas segumi

Bēnes Ozoli, grīdas segumi

Valmieras iela 34, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67294126 - Veikals
(+371) 29420605 - Ražotne
(+371) 29485766 - Direktors
(+371) 27066448 - Veikals mob. tālr.
(+371) 67294126
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Parketa ražošanas firma “Bēnes Ozoli” atrodas Dobeles rajona Bēnē. Tā dibināta 1995. gadā, bet firmas vēsturi mēs saistām ar daudz senāku pagātni - 1974. gadu, jo esam pārņēmuši labākās tradīcijas un pieredzi no kādreizējās parketa ražotnes Bēnē, kas toreiz bija bijušās Jelgavas MRS (Mežrūpniecības saimniecības) paspārnē. Šo pieredzi nepārtraukti papildinot, mērķtiecīgi pilnveidojot tehnoloģiju un sekojot mūsdienu kvalitātes prasībām, esam guvuši teicamus rezultātus. Mūsu parkets ar “Bēnes Ozoli” marku ir pazīstams un pieprasīts vietējā tirgū, kā arī atzinīgi novērtēts Eiropā. Ražotnes produkcijas veikals "PARKETS", atrodas Rīgā, Valmieras ielā 34
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Būvmateriāli un būvkonstrukcijas    Durvis un logi Skatīt vairāk   Grīdas segumi Skatīt vairāk      Dabīgais koka parkets Skatīt vairāk         Oša parkets Skatīt vairāk         Ozola parkets Skatīt vairāk         Grīdlīstes Skatīt vairāk         Dēļu parkets Skatīt vairāk      Parketa mozaīkas Skatīt vairāk   Palīgmateriāli parketa ieklāšanai Skatīt vairāk      Parketa lakas       Eļļas grīdu apdarei
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57264
Meklēšanas rezultātos parādīts : 754203


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Visi banneri