Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Falkors Building Industry, SIA

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu iela 140, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67149032
(+371) 67542123
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts
SIA FALKORS I.A.U. dibināts 1995.gadā un veiksmīgi darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku. 2005.gadā uzņēmuma speciālisti tika uzaicināti pieredzes apmaiņā Eiropas valstīs un apguva apmācību kusu Eiropas augtkāpēju un industriālā alpīnisma asociācijā IRATA. Pēc praktiskā treniņkursa beigšanas uzņēmuma speciālisti saņēmuši Eiropas Savienības standartiem atbilstošu augstkāpēju kvalifikācijas sertifikātu, kas ļauj šajā jomā uzņēmumam ieņemt līdera pozīcijas Latvijā. Ņemot vērā uzņēmuma pieredzi un šauro specializāciju tieši augstumdarbu jomā piedāvājam kvalificētu speciālistu pakalpojumus būniecībā, montāžas darbu veikšanā, inspicēšanā. Uzņēmumam attīstoties un pilnveidojoties SIA FALKORS I.A.U. darbojas: * sabiedrisko, industriālo un komercbūvju sektorā, * dzīvojamo māju un privātmāju sektoros, * veicot celtniecības, montāžas un remonta darbus, * piedāvājot modernas tehnoloģijas un individuālus risinājumus, * piedāvājot augstkāpēju praktisku apmācību un sertifikāciju.
Zīmoli
isotexisoplaatpetzllanexBEALmascoattermosnaige
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība    Apdares paneļi, plāksnes    Ēku ārējās apdares paneļi    Kokšķiedras plāksnes ISOTEX    Kokskaidu plātnes Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Linu šķiedru vate ISOLINA    Šķidrā keramiskā siltumizolācija MASCOAT Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Apkures un kanalizācijas sistēmu projektēšana un izbūve    Rūpnieciskais, industriālais alpīnisms Skatīt vairāk   Darbi augstumā    Ventilācijas sistēmu uzstādīšana un montāža    Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Ēku renovācija Skatīt vairākInventārs darbam augstumā Skatīt vairākAugstkāpēju apmācība, sertifikācija Skatīt vairākSniega un ledus tīrīšana Koku un krūmu zāģēšana Namu fasāžu mazgāšana, tīrīšana, uzkopšana Skatīt vairākAizsargslēģi, žalūzijas (Aizsargžalūzijas, režģi) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63645
Meklēšanas rezultātos parādīts : 723735

Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Visi banneri