Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lenvo, SIA

Lenvo, SIA

Vestienas iela 2a, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 29321409
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresHidroizolācijas materiāli   Tuneļu hidroizolācija   Bezšuvju hidroizolācijas materiāli ALCHIMICA   Bituma-poliuretāna šķidrā membrāna HYPERDESMO PB2K    Gaismas izturīgs prektorozijas aizsargsegums HYPERDESMO ADY   Hidroizolācija pamatiem un sienām   Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi   Balkonu hidroizolācija   Jumtu hidroizolācija   Lodžiju hidroizolācija   Terašu hidroizolācija   Fundamentu hidroizolācija   Rezervuāru hidroizolācija   Pagrabtelpu hidroizolācija   Baseinu hidroizolācijaSiltumizolācijas un hidroizolācijas darbiHermetizācijas darbi   Plaisu un šuvju hermetizācija      Plaisu un šuvju hermetizācija dzelzsbetona konstrukcijās      Plaisu un šuvju hermetizācija koka konstrukcijās      Plaisu un šuvju hermetizācija metāliskās konstrukcijāsMateriālu aizsardzība no korozijas, novēršana   Mozaīkas aizsardzība no korozijas, novēršana   Polimērcementa aizsardzība no korozijas, novēršana   Metāla aizsardzība no korozijas, novēršana   Keramikas aizsardzība no korozijas, novēršana   Koka aizsardzība no korozijas, novēršanaApdares materiāli   OSB plāksnes   Līmes PVA   Krāsas māksliniekiem   Gruntis   Sausie maisījumi būvniecībai   Gāzbetons   Termoizolāciju materiāli   Celtniecības filmasTransporta pakalpojumiProjektēšanaElektromontāža un elektroinstalācijaStikla radiatori
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12914
Meklēšanas rezultātos parādīts : 500785
Skatīt arī katalogā : Hidroizolācijas materiāli

Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Visi banneri