KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lenvo, SIA

Lenvo, SIA

Vestienas iela 2a, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 29321409
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHydrodämmungsstoffe   Tuneļu hidroizolācija   Bezšuvju hidroizolācijas materiāli ALCHIMICA   Bituma-poliuretāna šķidrā membrāna HYPERDESMO PB2K    Gaismas izturīgs prektorozijas aizsargsegums HYPERDESMO ADY   Hidroizolācija pamatiem un sienām   Arbeiten der Wärmeisolation   Balkonu hidroizolācija   Jumtu hidroizolācija   Lodžiju hidroizolācija   Terašu hidroizolācija   Fundamentu hidroizolācija   Rezervuāru hidroizolācija   Pagrabtelpu hidroizolācija   Baseinu hidroizolācijaArbeiten der WärmeisolationHermetizācijas darbi   Plaisu un šuvju hermetizācija      Plaisu un šuvju hermetizācija dzelzsbetona konstrukcijās      Plaisu un šuvju hermetizācija koka konstrukcijās      Plaisu un šuvju hermetizācija metāliskās konstrukcijāsMateriālu aizsardzība no korozijas, novēršana   Mozaīkas aizsardzība no korozijas, novēršana   Polimērcementa aizsardzība no korozijas, novēršana   Metāla aizsardzība no korozijas, novēršana   Keramikas aizsardzība no korozijas, novēršana   Koka aizsardzība no korozijas, novēršanaMaterialien der Bearbeitung   OSB Platte   PVA -Kleber   Farben für Künstler   Grund   Sausie maisījumi būvniecībai   Gāzbetons   Termoizolāciju materiāli   Celtniecības filmasTransportdienstleistungenProjektēšanaElektromontageStikla radiatori
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 13036
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 506505
View in catalog : Hydrodämmungsstoffe


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Rūķīši, Gasthaus
Rūķīši, GasthausRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Dimzas, Pflanzenzucht
Dimzas, PflanzenzuchtStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
VI&P, Metallbearbeitung
VI&P, MetallbearbeitungInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Baižas, Pflanzenzucht
Baižas, PflanzenzuchtStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Svētku pils, Gasthaus
Svētku pils, GasthausViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Visi banneri