Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežmaļi, galdniecība

Mežmaļi, galdniecība

Valki, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 67815670
(+371) 29159555
(+371) 67815671
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Koks - cilvēka organismam draudzīga, nealerģiska dzīvās dabas sastāvdaļa; ideāls materiāls, kas ļauj izgatavot tieši Jūsu vēlmēm atbilstošas formas logus, izmantojot visdažādākos dekoratīvos elementus un pieskaņojoties jebkuram arhitektūras stilam. Neierobežota krāsu toņu izvēle ļauj koka logus un durvis pieskaņot vienlaikus gan iekštelpu interjeram, gan ēkas fasādei un citiem ainavas elementiem. Koka logi un durvis vairos Jūsu nama mājīgumu!!! Galdniecība Mežmaļi ir izveidota 1996.gadā. Sākotnēji izpildījām dažādus galdniecības darbus, bet, laikam ejot, esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Mūsu darba organizācija ļauj realizēt katra klienta specifiskās vēlmes. Pieaugošā konkurence un klientu vēlmju spektra paplašināšanās nemitīgi liek mums pilnveidot ražošanas tehnoloģiju un meklēt arvien jaunus mūsdienīgus risinājumus. Strādājam ar vietējas izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Uzskatām, ka labākā reklāma mūsu izgatavotajiem logiem un durvīm ir apmierināti klienti, tādēļ rūpīgi sekojam izstrādājumu kvalitātei un atrunātajiem termiņiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde Skatīt vairākGaldniecība, galdnieku darbi Durvis un logi Skatīt vairāk   Logu un durvju izgatavošana, montāža    Koka durvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis Skatīt vairāk      Ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis       Bīdāmās durvis       Pildiņu durvis    Koka logi Skatīt vairāk      Eiro logi, pakešlogi Skatīt vairāk      Futerlogi Skatīt vairāk      Groplogi Skatīt vairāk      Trīsrūtslogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 56129
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1032816


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Visi banneri