Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri

RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri

Straupes iela 3, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67310975
(+371) 29159425
(+371) 67842245
(+371) 67842245
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts

Pie Jums vēršas firma „RIKON AC”.

Firma „RIKON AC” – Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru autorizēts dīleris Latvijā un Lietuvā, kā arī servisa centrs Latvijā.

Firma „RIKON AC” – itāļu gaisa kondicionieru MAXA autorizēts dīleris Latvijā un Lietuvā, kā arī servisa centrs Latvijā.

Kā Jūs noteikti ziniet, mūsdienu apstākļos, kad strauji pieaug siltumnesēju cenas, ļoti lielu aktualitāti iegūst māju apsildīšana ar augsti efektīvu siltumsūkņu palīdzību. Katru gadu Eiropas valstīs tiek uzstādīti vairāk kā 1 miljons siltumsūkņu, un pēc ekspertu novērtējuma, 2020. gadā vairāk kā 75 % no Eiropas dzīvojamā fonda tiks apsildīti ar siltumsūkņiem.

Panasonic ir izstrādājis speciāli Skandināvijas un Baltijas laika apstākļiem domātus NORDIC sērijas gaiss-gaiss siltumsūkņu modeļus, kuri paredzēti nepārtrauktai darbībai līdz pat mīnuss 20-25 grādiem. Pateicoties sasniegtajai drošuma pakāpei tos masveidā izmanto Norvēģijā, Zviedrijā un citās ziemeļvalstīs jau trīsdesmit gadus (gadā uzstāda vairāk kā 120 000 iekārtas). Arī Latvijā tie ir populāri – realizēti vairāki tūkstoši siltumsūkņi.

Pēdējos gados ir izstrādāti AQUAREA sērijas gaiss - ūdens siltumsūkņu modeļi (siltuma jauda 7-16kW), kuri ne tikai apsilda mājas ziemā, bet arī nodrošina karstu ūdeni visu gadu (ko var izmantot saimnieciskām vajadzībām, vannai, dušai, baseiniem utt.). Vasarā, kad āra temperatūra ir augstāka par 15 grādiem, ūdens tiek sakarsēts praktiski par velti. Šie modeļi ir pieejami arī pie mums.Gaisa siltumsūkņi ir ekonomiski lēts un praktisks apkures veids. Mūsu ziemas apstākļos (tāpat kā Skandināvijā) tie apkures sezonā ļauj iegūt vidēji no 3,0 līdz 3,5kW siltuma patērējot tikai 1kW elektroenerģijas.

Apkures izmaksas, izmantojot gaisa siltumsūkņus, ir apmēram tādas pašas kā malkas apkurei, 3,0-3,5 reizes mazākas nekā elektroapkurei, 1,8 – 2,0 reizes lētākas par šķidro kurināmo, 1,6 – 1,8 reizes lētākas par propānu, 1,1 – 1,2 reizes lētākas nekā izvēloties gāzes apkuri, 1,4-2,5 reizes lētākas nekā centrālā apkure. Tajā pašā laikā kapitālieguldījumi ir ievērojami mazāki. Gaisa siltumsūkņu apkures izdevumi apmēram atbilst granulu apkures izdevumiem (bet bez granulu transportēšanas, uzglabāšanas, periodiskas uzpildīšanas, kā arī atkritumu tīrīšanas nepieciešamības). Garantija gaisa siltumsūkņiem ir vienkārši unikāla – 5 gadi!

Kā parāda mūsu pieredze, īpaši aktuāla ir piedāvājamo gaiss-gaiss siltumsūkņu izmantošana nelielās mājās, vasarnīcās, dzīvokļos ar krāsns apkuri (60-120m2), kur alternatīva tādām sistēmām vienkārši nepastāv. Patiešām, pie samērā nelieliem izdevumiem un montāžas vienas dienas laikā, lietotājs iegūst principiāli jaunu un komfortablu apkures sistēmu, kura strādā pilnīgi automātiskā režīmā bez cilvēka piedalīšanās. Līdz āra temperatūrai -10 – -18°C telpas ir ekonomiski izdevīgi apsildīt tikai ar siltumsūkņiem, bet pie zemākas temperatūras tiek izmantoti papildus siltuma avoti (malkas krāsns vai katls, elektrosildītāji utt.). Latvijas laika apstākļos tos nepieciešams izmantot tikai 1-2 nedēļas apkures sezonā (oktobris-aprīlis). Vasarā šie gaiss-gaiss siltumsūkņi strādā kā augstas klases kondicionieri, tas ir – lietotājs iegūst pilnvērtīgu klimatkontroles sistēmu ar gaisa attīrīšanas un ionizēšanas funkcijām. Ja mājā jau ir apkures sistēma (piemēram, malkas katls vai radiatoru sistēma), loģiski to izmantot. Tieši šādam gadījumam mēs piedāvājam ideālu risinājumu – gaiss-gaiss/ūdens siltumsūkni. Tas ir jaunākās paaudzes Panasonic NORDIC, kas papildināts ar hidromoduli WaterBox apkures ūdens sildīšanai.

Uzstādot siltumsūkņa iekšējo gaisa bloku vienā no istabām un pieslēdzot hidromoduli esošajai radiatoru sistēmai (vai siltām grīdām, ja tādas ir), ar šā siltumsūkņa palīdzību var nodrošināt vēl lielāku komfortu un vienmērīgu visas mājas apsildīšanu. Arī šajā gadījumā pie liela sala papildus izmanto esošo apkures sistēmu. Panasonic NORDIC gaisa siltumsūkņus ar WaterBox ir ekonomiski izdevīgi izmantot mājās ar apsildāmo platību 80-160m2. Nepieciešamības gadījumā esošajā mājā var speciāli uzlikt ūdens radiatorus, kuriem pieslēdz siltumsūkni ar WaterBox. Tādu apkures sistēmu var izmantot arī jaunbūvēs.

Siltumsūkņiem Panasonic NORDIC papildus augstāk minētajam ir speciāls režīms, kas uztur telpā +8 – +10°C temperatūru cilvēku prombūtnes laikā. Šis režīms var būt sevišķi aktuāls, kad iemītnieki dodas atvaļinājumā uz divām vai trīs nedēļām vai iekārta uzstādīta vasarnīcā, kuru apmeklē tikai dažas reizes mēnesī. Pateicoties +8 – +10°C temperatūras uzturēšanai telpā, ekspluatācijas izdevumi samazinās uz pusi.Gaiss-ūdens siltumsūkņus Panasonic AQUAREA izmanto gan esošo māju apkures sistēmu renovācijai, tā arī jaunbūvēs. Šos siltumsūkņus ir ekonomiski izdevīgi izmantot, ja apsildāmā platība mājā ir līdz 300 m2, un tie nodrošina ievērojami augstāku komforta līmeni pateicoties karstā tehniskā ūdens nodrošināšanai. Ja apsildāmā platība ir lielāka, tad var uzlikt divus vai vairākus siltumsūkņus. Gaiss-ūdens siltumsūkņi ir dārgāki par citiem augstāk minētiem gaisa siltumsūkņiem (bet daudz lētāki par alternatīviem mūsdienu apkures veidiem).

Mūsu vairāk nekā 15 gadu uz gaisa siltumsūkņu bāzes radīto apkures sistēmu pārdošanas, montāžas un apkalpošanas pieredze, kā arī mūsu partneru pieredze apstiprina Panasonic gaisa siltumsūkņu efektivitāti un to popularitātes nepārtrauktu pieaugumu Latvijā.

Mūsu firma piedāvā dažādu veidu Panasonic INVERTER tipa kondicionierus. Veic to montāžu, garantijas un pēcgarantijas apkopi. Kopš 1998.gada ir realizēti vairāki tūkstoši Panasonic kondicionieri visā Latvijas teritorijā. Garantija gaisa kondicionieriem – 5 gadi! Vēl mūsu firma veic ventilācijas sistēmu montāžu un apkalpošanu. SIA RIKON AC piedāvā arī profesionālos Panasonic VRF sērijas kondicionierus/siltumsūkņus, kā arī veic to montāžu un apkopi.

Panasonic ražo divu veidu VRF sistēmas (ECOi un ECOg ), kuras izmanto objektos ar platību no 200 m2 līdz 1500 m2 (A klases birojos, daudzstāvu ēkās un viesnīcās utt.). Šīs sistēmas var vienlaicīgi objekta vienā daļā veikt dzesēšanu, bet citā-apsildi (līdz āra temperatūrai – 25°C).

Veic itāļu kondicionieru MAXA piegādi, montāžu, garantijas un pēcgarantijas apkopi un remontu.

Plaša informācija pieejama mūsu mājas lapās: www.siltumpumpis.lv, www.gaiss-udens.lv, www.kondicionieris.lv, www.maxa.lv

Ja Jūs ieinteresē mūsu piedāvājums, variet sazināties ar mums pa: Tālr.: +371 67310975, +371 29159425. Fakss: +371 67842245. E-mail: salons@siltumpumpis.lv; office@siltumpumpis.lv

Zīmoli
panasonic_lifeMaxa
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures iekārtu projektēšana, montāža, serviss    Siltumsūkņi Skatīt vairāk      Gaiss-ūdens siltumsūkņi Skatīt vairāk      Gaiss-gaiss siltumsūkņi Skatīt vairāk      Gaiss-gaiss/ūdens siltumsūkņi (ar WaterBox) Skatīt vairāk      Gaisa siltumsūkņi Skatīt vairāk      Panasonic gaisa siltumsūkņi Skatīt vairāk   Siltumsūkņu uzstādīšana, montāža, apkalpošana    Gaisa siltumsūkņu montāža un apkalpošana Skatīt vairākVentilācija un kondicionēšana    Gaisa kondicionēšana, gaisa dzesēšana    Gaisa kondicionieri    Itāļu gaisa kondicionieri MAXA (Gaisa kondicionieri)    Gaisa kondicionēšanas sistēmas un iekārtas    Gaisa kondicionieru montāža, apkalpošana un serviss    Panasonic gaisa kondicionieri Skatīt vairāk   Ventilācijas sistēmu projektēšana    Ventilācijas sistēmu uzstādīšana un montāža    Ventilācijas iekārtu apkalpošana un serviss Skatīt vairāk   Ventilācijas sistēmas un iekārtas    Panasonic VRF kondicionēšanas/siltumsūkņu sistēmas (Gaisa kondicionēšanas sistēmas un iekārtas) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 62276
Meklēšanas rezultātos parādīts : 413421

SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Visi banneri