Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalna ligzda, viesnīca

Kalna ligzda, viesnīca

Kalnamuiža 7, Kalnamuiža, Smiltenes pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4729
(+371) 26556681
(+371) 26556681
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesnīcā divdesmit gadu garumā gādāts, lai nodrošinātu klientiem maksimāli komfortablu un estētiski pievilcīgu vidi. Iekārtots romantisks numuriņš jaunlaulātajiem.

Tūristi, izbaudot Kalnamuižas īpašo auru, gida pavadībā vai individuāli var izstaigāt firsta Līvena pastaigu takas, piedalīties maizes cepšanā pēc sentēvu metodēm, firsta madāmas kārumu tapšanā vai iesaistīties kādā no skolas mājamatniecības centra radošajām aktivitātēm.

Viesnīcas restorānā bieži iegriežas gardēži, kuri ļoti iecienījuši „Kalna ligzdas” daudzveidīgo picu piedāvājumu.

Rūpējoties par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ēkai uzbūvēta nobrauktuve un ierīkots speciāls numuriņš.

„Kalna ligzdas” pamata klienti ir biznesa cilvēki, kurus uz Smilteni atved darba darīšanas. Ir arī pastāvīgie ciemiņi – ralliju un riteņbraukšanas sacensību apmeklētāji. Vasarās viesnīcā bieži ciemojas dažādu nometņu dalībnieki. „Kalna ligzdā” viesojušies daudzi ievērojami skatuves mākslinieki. Pozitīvās atsauksmes vēsta, ka viesi aizbraukuši omulīgi un labi atpūtušies. Pa šiem gadiem netrūkst arī pa pikantam kuriozam, bet tie lai paliek noslēpums... Kāds no klientiem saticis pat spoku, bet tas laikam pametis viesnīcu kopā ar ciemiņu, jo vairāk pēc tam nav manīts. Palicis vien ieraksts viesu grāmatā: „Mīļais draugs, to neaizmirsīšu vēl ilgi...”

Pirmā viesnīcas vadītāja bija Vinete Brunovska. No 2006. gada līdz 2015. gadam šo pienākumu godam pildīja Anna Galzone, pēc tam viesnīcas vadību pārņēma tehnikuma skolotāja Maija Jančevska. No 2018. gada marta "Kalna ligzdas" vadītāja ir Līga Zušmane.

Viesnīcas "Kalna ligzda" novērtējums Booking.com - 9 balles...

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Viesnīcas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27148
Meklēšanas rezultātos parādīts : 187076

Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Visi banneri