Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība

Smiltenes tehnikums, Alsviķu teritoriālā struktūrvienība

Alsviķi, Alsviķu pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-43333
(+371) 64307132
(+371) 26158008
(+371) 64307135
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

PIKC “Smiltenes tehnikums” Alsviķu teritoriālā struktūrvienība. Tā ir akreditētaprofesionālās izglītības iestāde (turpmāk PII), kas atrodas Alsviķos, Alsviķu pagastā Alūksnes novadā.PII darbojas kopš 1991. gada.

2019./2020.m.g. skola uzņem izglītojamos ar un bez invaliditātes šādās profesionālajās kvalifikācijās:

ar pamatizglītību (mācību ilgums - 3 gadi):

  • pavāra palīgs;
  • šuvējs;
  • aprūpētājs.

- ar pamatizglītību (mācību ilgums - 2 gadi):

  • virtuves darbinieks;
  • koksnes materiālu apstrādātājs.

Informācijas diena Alsviķos - 2020.gada 23.aprīlī, plkst. 12.00

Piedāvājam šādus pakalpojumus:

  • Dienesta viesnīca (dzīvojamās istabas, atpūtas telpas, dzīves mācības telpa ar virtuvi, veļas automāts u.c.) – maksas pakalpojums (EUR 8.50 mēnesī).
  • Ēdnīcas pakalpojumi (valsts apmaksāta 4 reizes dienā ēdināšana personām ar 1.,2.,3.grupas invaliditāti, kuri dzīvodienesta viesnīcā). Audzēkņiem bez invaliditātes grupas – jāmaksā.
  • Individuālā sociālā rehabilitācija ar medicīniskās rehabilitācijas elementiem:
    • individuālā sociālās rehabilitācijas programma
    • fizioterapija
    • masāžas
    • ūdens procedūras
    • ārstnieciskā vingrošana
  • Logopēda pakalpojumi.
  • Zīmju valodas tulka pakalpojumi.
  • Pilnvērtīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas:
    • interešu pulciņi
    • sporta aktivitātes
    • bibliotēka
    • interneta pieslēgums.

Sadarbojamies ar daudziem uzņēmējiem darba vidē balstītu mācību un kvalifikācijas prakses laikā. Tiek rīkotas mācību ekskursijas, kuru laikā tiek apmeklēti uzņēmumi un profesionālās izstādes.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība    Koka izstrādājumu izgatavošana       Galdnieks Skatīt vairāk   Iestāžu darba organizēšana un vadība       Teksta redaktora operators Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi, serviss       Pavārs Skatīt vairāk      Pavāra palīgs Skatīt vairāk   Būvdarbi       Būvstrādnieks Skatīt vairāk   Ādas apstrādes tehnoloģijas       Apavu labotājs Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe       Aprūpētājs Skatīt vairāk   Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija       Šuvējs Skatīt vairākDienesta viesnīcas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17309
Meklēšanas rezultātos parādīts : 115515

Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Visi banneri