Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze

Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze

Zvejnieki, Cieceres pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3851
(+371) 29715001
(+371) 29489740
(+371) 67033576
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Nedaudz vēstures… Vienā no skaistākajām vietām – Cieceres ezerā – mēs izveidojām tūrisma kompleksu. Tas no citiem līdzīgiem kompleksiem atšķiras ar savām jaunajām, oriģināla dizaina būvēm. Apkurināmās kotedžas ļauj uzņemt atpūsties gribētājus jebkurā gada laikā, jo tajās var dzīvot ne tikai vasarā, bet arī bargā ziemā. Mēs organizējam jogas nometnes, kā arī nometnes bērniem. Tajās jūs un jūsu ģimene varēs labi atpūsties un priecāties par apburošajām dabas ainavām. Un cik jauki brīvā dabā ir svinēt tādu nozīmīgu notikumu kā kāzas! Bet varbūt dzimšanas dienu? Vai arī paaugstināšanu amatā? Mēs būsim priecīgi par ikvienu jūsu svētku reizi. Daudziem, kas kaut reizi ir pabijis pie mums, šī vieta kļūst iemīļota. Tūristi no Krievijas, Vācijas, Zviedrijas, Dānijas un citām valstīm atgriežas pie mums atkal un atkal… Makšķernieki! Ezerā turpinās 21 kg smagas līdakas ķeršana!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDivstāvu mājiņas45 - 60 € Skatīt vairākTelšu vietas3 € Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi800 € Skatīt vairākLapenes25 - 60 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākSporta laukumi (Aktīvā atpūta) Skatīt vairākPirts un kamīnzāle (Pirtis) Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie Cieceres ezera Skatīt vairākŠūpoles Skatīt vairākLaivu noma, īre2 € Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākIzjādes ar zirgiem Skatīt vairākKempinga servisa ēka Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 100072
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1104900

Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Visi banneri