KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze

Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze

Zvejnieki, Cieceres pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3851
(+371) 29715001
(+371) 29489740
(+371) 67033576
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Nedaudz vēstures… Vienā no skaistākajām vietām – Cieceres ezerā – mēs izveidojām tūrisma kompleksu. Tas no citiem līdzīgiem kompleksiem atšķiras ar savām jaunajām, oriģināla dizaina būvēm. Apkurināmās kotedžas ļauj uzņemt atpūsties gribētājus jebkurā gada laikā, jo tajās var dzīvot ne tikai vasarā, bet arī bargā ziemā. Mēs organizējam jogas nometnes, kā arī nometnes bērniem. Tajās jūs un jūsu ģimene varēs labi atpūsties un priecāties par apburošajām dabas ainavām. Un cik jauki brīvā dabā ir svinēt tādu nozīmīgu notikumu kā kāzas! Bet varbūt dzimšanas dienu? Vai arī paaugstināšanu amatā? Mēs būsim priecīgi par ikvienu jūsu svētku reizi. Daudziem, kas kaut reizi ir pabijis pie mums, šī vieta kļūst iemīļota. Tūristi no Krievijas, Vācijas, Zviedrijas, Dānijas un citām valstīm atgriežas pie mums atkal un atkal… Makšķernieki! Ezerā turpinās 21 kg smagas līdakas ķeršana!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortDivstāvu mājiņas45 - 60 € mehr DetailsZeltplätze3 € mehr DetailsFreizeitszentren, Komplexe800 € mehr DetailsLapenes25 - 60 € mehr DetailsErholung in der Natur mehr DetailsSporta laukumi (Aktive Unterhaltung) mehr DetailsPirts un kamīnzāle (Saunas) mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsAtpūta pie Cieceres ezera mehr DetailsŠūpoles mehr DetailsVerleih der Boote2 € Bankettsäle mehr DetailsAusritt mit den Pferden mehr DetailsServicehaus mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 100078
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1104900

Azerbaidžāna, Erholungszentrum und Restaurant
Azerbaidžāna, Erholungszentrum und RestaurantIm Restaurant ASERBAIJAN erwarten Sie leckeres Essen, eine romantische Atmosphäre des Ostens und natürlich die tollen aserbaidschanischen Rhythmen. Wir bieten mehr als 120 tolle Gerichte im aserbaidschanischen Geschmack, sowie Tischdekoration nach Ihren Wünschen und Feier!
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaTragbare Saunen – Fässer, Badewannen. Bootsverleih für einen Ausflug auf Abava, Bootsfahrten in Kurzeme, Bootsverleih in Kandava, Transport mit Chauffeur vom Endpunkt der Bootsfahrt zu dem Ort, an dem Sie die Reise begonnen und Ihr Transportmittel abgestellt haben. SUP-Board-Verleih. Gartenspiele.
Improvement, SIA
Improvement, SIALandschaftsgestaltung. Pflasterarbeiten und Pflasterarbeiten. Anlieferung von Schüttgütern (Kies, Sand, Dolomitschutt, Schwarzerde). Traktor Dienstleistungen. Erdarbeiten Straßenbau.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Zelts.lv, Schmucksalon
Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeiten
DIAVERS, SIA, Dachdecker und Blechner arbeitenJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Visi banneri