Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juglas ezers, veterinārā klīnika

Juglas ezers, veterinārā klīnika

Juglas iela 15, Rīga, Latvija, LV-1064
(+371) 27654645
(+371) 26499690
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās klīnikas, serviss Veterinārās klīnikas, serviss Digitalā rentgendiagnostika    Veterināra konsultācijas Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Mikročipi mājdzīvniekiem    Dzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzes    Bakterioloģiskā analīze    Dzīvnieku vakcinācija    Veterinārā terapija    Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas    Inhalācijas narkoze    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Dzīvnieku eitanāzija    Veterināra mājas vizītes    Otoloģiskās operācijas, procedūras    Ādas sēnītes diagnostika un ārstēšana    Veterinārā stomatoloģija    Veterinārās manipulācijas    Veterinārās procedūras    Rentgens dzīvniekiem    Dzīvnieku ārstēšana    Dzīvnieku morga pakalpojumi    Dzīvnieku līķu utilizācija Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Veterinārās aptiekas    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Ārstnieciskā dzīvnieku barība    Profesionālā dzīvnieku barība Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Visi banneri