Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežciems, veterinārā klīnika

Mežciems, veterinārā klīnika

Eizenšteina iela 45 - 109, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 22418182
(+371) 67530359
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzmanība, rūpes un maigums, ar ko mēs apveltām savus mīluļus, atgriežas pie mums – ar viņu pieķeršanos un īstu mīlestību.

Dzīvniekus nav iespējams apmānīt ar viltotu smaidu un saldu balsi, tie uzreiz jūt jebkuru neīstumu. Tādēļ veterināra profesija – tas nav amats un peļņas veids, tas ir dvēseles aicinājums, pildīts ar mīlestību un līdzcietību pret mūsu mazākajiem brāļiem.

Viss mūsu klīniku personāls ne tikai pilnībā pārzina veterinārārsta profesiju un dzīvnieku ārstēšanas iemaņas, bet arī dara to no tīras sirds.

Mūsdienīgs, drošs aprīkojums, tikai labākie ārstniecības preparāti, maksimāla ērtība pacientiem un to īpašniekiem – tie arī ir ļoti svarīgi momenti mūsu darbā, un tie visi, neapšaubāmi raksturo "Anivet" veterinārās klīnikas.

Bet visi mēs zinām, cik svarīgs mūsu mīluļiem ir labs vārds un silts skatiens.

"Nāk pie viņa ārstēties, gan zaķēns, gan vilcene..."

Līdzās nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai veterinārajās klīnikās mūsu pacienti saņems visuzmanīgāko aprūpi un saudzīgu attieksmi. Pat sarežģītās procedūras vai operācijas tiks veiktas bez sāpēm. Jo iejūtība un uzmanība ir laba veterināra galvenās īpašības. Ciemos pie mums Jūsu mīluļi būs kā mājās un nebaidīsies, ja pēkšņi nāksies atgriezties pie mums vēlreiz.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās klīnikas, serviss Veterinārās klīnikas, serviss    Veterināra konsultācijas    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Mikročipi mājdzīvniekiem    Dzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzes    Bakterioloģiskā analīze    Dzīvnieku vakcinācija    Veterinārā terapija    Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas    Inhalācijas narkoze    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Dzīvnieku eitanāzija    Veterināra mājas vizītes    Otoloģiskās operācijas, procedūras    Ādas sēnītes diagnostika un ārstēšana    Veterinārā stomatoloģija    Veterinārās manipulācijas    Veterinārās procedūras    Rentgens dzīvniekiem    Dzīvnieku ārstēšana    Dzīvnieku morga pakalpojumi    Dzīvnieku līķu utilizācija Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Veterinārās aptiekas    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Ārstnieciskā dzīvnieku barība    Profesionālā dzīvnieku barība Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8901
Meklēšanas rezultātos parādīts : 434871


Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Visi banneri