Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juglas ezers, veterinārā klīnika

Juglas ezers, veterinārā klīnika

Juglas iela 15, Rīga, Latvija, LV-1064
(+371) 27654645
(+371) 26499690
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzmanība, rūpes un maigums, ar ko mēs apveltām savus mīluļus, atgriežas pie mums – ar viņu pieķeršanos un īstu mīlestību.

Dzīvniekus nav iespējams apmānīt ar viltotu smaidu un saldu balsi, tie uzreiz jūt jebkuru neīstumu. Tādēļ veterināra profesija – tas nav amats un peļņas veids, tas ir dvēseles aicinājums, pildīts ar mīlestību un līdzcietību pret mūsu mazākajiem brāļiem.

Viss mūsu klīniku personāls ne tikai pilnībā pārzina veterinārārsta profesiju un dzīvnieku ārstēšanas iemaņas, bet arī dara to no tīras sirds.

Mūsdienīgs, drošs aprīkojums, tikai labākie ārstniecības preparāti, maksimāla ērtība pacientiem un to īpašniekiem – tie arī ir ļoti svarīgi momenti mūsu darbā, un tie visi, neapšaubāmi raksturo "Anivet" veterinārās klīnikas.

Bet visi mēs zinām, cik svarīgs mūsu mīluļiem ir labs vārds un silts skatiens.

"Nāk pie viņa ārstēties, gan zaķēns, gan vilcene..."
Līdzās nepieciešamajai medicīniskajai palīdzībai veterinārajās klīnikās mūsu pacienti saņems visuzmanīgāko aprūpi un saudzīgu attieksmi. Pat sarežģītās procedūras vai operācijas tiks veiktas bez sāpēm. Jo iejūtība un uzmanība ir laba veterināra galvenās īpašības. Ciemos pie mums Jūsu mīluļi būs kā mājās un nebaidīsies, ja pēkšņi nāksies atgriezties pie mums vēlreiz.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās klīnikas, serviss Veterinārās klīnikas, serviss Digitalā rentgendiagnostika    Veterināra konsultācijas Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Mikročipi mājdzīvniekiem    Dzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzes    Bakterioloģiskā analīze    Dzīvnieku vakcinācija    Veterinārā terapija    Veterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas    Inhalācijas narkoze    Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiem    Dzīvnieku sterilizācija, kastrācija    Dzīvnieku eitanāzija    Veterināra mājas vizītes    Otoloģiskās operācijas, procedūras    Ādas sēnītes diagnostika un ārstēšana    Veterinārā stomatoloģija    Veterinārās manipulācijas    Veterinārās procedūras    Rentgens dzīvniekiem    Dzīvnieku ārstēšana    Dzīvnieku morga pakalpojumi    Dzīvnieku līķu utilizācija Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana Veterinārās aptiekas    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem    Ārstnieciskā dzīvnieku barība    Profesionālā dzīvnieku barība Dzīvnieku frizētavas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17945
Meklēšanas rezultātos parādīts : 517277


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Visi banneri