Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Daugavpils Universitātes aģentūra

Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledža"

Varšavas iela 26A, Daugavpils, Latvija, LV-5404
(+371) 65437943
(+371) 65437943
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Daugavpils Medicīnas skola tika dibināta 1945.gadā. Skolai tika iedalīta daļa ēkas Varšavas ielā 26. Tā sastāvēja no 2 istabām un pagrabtelpām. Pirmā skolas direktore bija Vsesvjatska Tatjana. Sākumā tika uzņemti 54 audzēkņi. Mācību ilgums bija 2 gadi, tāpēc pirmais izlaidums notika 1947.gadā.

No 1954.gada skola sāka sagatavot ne tikai medicīnas māsas, bet arī feldšerus. Pēdējais feldšeru izlaidums notika 1987.gadā.
Pakāpeniski palielinājās audzēkņu kontingents un arī paplašinājās skolas ēka. Laika posmā no 1970 līdz 1974.g. tika uzcelts jauns 3-stāvu mācību korpuss, kas ļāva strauji palielināt audzēkņu skaitu. 1987./1988.m.g. tika sasniegts vislielākais audzēkņu skaits - 850.
Daudzi DMS audzēkņi turpināja mācības augstākajās mācību iestādēs un pašlaik strādā medicīnas jomā.

No 2004.gada medicīnas skola reģistrēta kā Daugavpils Medicīnas koledža. Pašlaik koledža īsteno

četras pirmā līmeņa augstākās izglītības programmas. Koledžā studē apmēram 250 studenti.

Koledža piedāvā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas:

  • Māszinības
  • Ārstniecība
  • Sociālā aprūpe
  • Sociālā rehabilitācija

un divas arodizglītības programmas.

Koledžā var apgūt šādas kvalifikācijas: medmāsa, ārsta palīgs, sociālais aprūpētājs, sociālāis rehabilitētājs, medmāsas palīgs.

Arodizglītības studiju ERASMUS apmaiņas programmas. Mācību prakse Polijā, Vācijā, Lietuvā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugstākā izglītība Profesionālā izglītība Medicīniskā izglītība Tālākizglītība Kursi Telpas konferencēm un semināriem    Biroja tehnikas noma Naktsmītnes    Dienesta viesnīcas Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība    Māszinības Skatīt vairāk   Ārstniecība Skatīt vairāk   Sociālā rehabilitācija Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe Skatīt vairākArodizglītība    Arodizglītības programma "Māszinības" Profesionālā izglītība    Bērnu aprūpe, Aukle Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 21273
Meklēšanas rezultātos parādīts : 243243


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Visi banneri