KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Daugavpils Universitātes aģentūra

Daugavpils Universitātes aģentūra "Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledža"

Varšavas iela 26A, Daugavpils, Latvija, LV-5404
(+371) 65437943
(+371) 65437943
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Daugavpils Medicīnas skola tika dibināta 1945.gadā. Skolai tika iedalīta daļa ēkas Varšavas ielā 26. Tā sastāvēja no 2 istabām un pagrabtelpām. Pirmā skolas direktore bija Vsesvjatska Tatjana. Sākumā tika uzņemti 54 audzēkņi. Mācību ilgums bija 2 gadi, tāpēc pirmais izlaidums notika 1947.gadā.

No 1954.gada skola sāka sagatavot ne tikai medicīnas māsas, bet arī feldšerus. Pēdējais feldšeru izlaidums notika 1987.gadā.
Pakāpeniski palielinājās audzēkņu kontingents un arī paplašinājās skolas ēka. Laika posmā no 1970 līdz 1974.g. tika uzcelts jauns 3-stāvu mācību korpuss, kas ļāva strauji palielināt audzēkņu skaitu. 1987./1988.m.g. tika sasniegts vislielākais audzēkņu skaits - 850.
Daudzi DMS audzēkņi turpināja mācības augstākajās mācību iestādēs un pašlaik strādā medicīnas jomā.

No 2004.gada medicīnas skola reģistrēta kā Daugavpils Medicīnas koledža. Pašlaik koledža īsteno

četras pirmā līmeņa augstākās izglītības programmas. Koledžā studē apmēram 250 studenti.

Koledža piedāvā četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas:

  • Māszinības
  • Ārstniecība
  • Sociālā aprūpe
  • Sociālā rehabilitācija

un divas arodizglītības programmas.

Koledžā var apgūt šādas kvalifikācijas: medmāsa, ārsta palīgs, sociālais aprūpētājs, sociālāis rehabilitētājs, medmāsas palīgs.

Arodizglītības studiju ERASMUS apmaiņas programmas. Mācību prakse Polijā, Vācijā, Lietuvā.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHochschulbildung Professionelle Ausbildung Medicīniskā izglītība Weiterausbildung Kursse Hallen für Konferenzen und Seminare    Büroeinrichtungmiete Hotels und Unterkunft    Dienstgrade Gasthäuser Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība    Māszinības    Ārstniecība    Sociālā rehabilitācija    Sociālā aprūpe Arodizglītība    Arodizglītības programma "Māszinības" Professionelle Ausbildung    Bērnu aprūpe, Aukle
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 21147
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 239506

ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Ķoņu dzirnavas, Gasthaus
Ķoņu dzirnavas, GasthausVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIADie Haupttätigkeitsrichtungen des Unternehmens sind Entwurf, Lieferung und Montage von Anlagen zur biologischen Abwasseraufbereitung, Lieferung und Montage von Holzlauben und Gartenhäusern sowie technischer Kommunikationsbau.
BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Villa Dole, Gasthaus
Villa Dole, GasthausAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Dienliliju Dārzs, park
Dienliliju Dārzs, parkLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Visi banneri