Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Aeronavigācijas institūts

Rīgas Aeronavigācijas institūts

Mežkalna iela 9, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67677831
(+371) 67629207
(+371) 29571158
(+371) 67629084
Juridiskais nosaukums : Rīgas Aeronavigācijas institūts
Reģistrācijas numurs : 4000308328
Juridiskā adrese : Mežkalna 9
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Rīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 81 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000  dažadu speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi. RAI ir ieguvis pozitīvu starptautisko ekspertu vērtējumu un  beztermiņa akreditāciju.

Mēs piedāvājam profesionāli orientētas bakalaura un maģistra studiju programmas, kuru ietvaros studentiem ir iespēja saņemt ne tikai augstākās izglītības diplomus, bet arī Eiropas parauga profesionālos sertifikātus un licences savā specialitātē. 

RAI programmas ir veidotas tā, lai no pirmās studiju dienas studentiem būtu priekšstats par attiecīgās profesijas mūsdienu prasībām tirgū, par inovatīvām tehnoloģijām un pasaules standartiem uz kurām jāorientējas studiju laikā un profesionālajā darbībā.

RAI ir visu veidu nepieciešamās akreditācijas un licences specialistu apmācībai sekojošās profesijās:

  • Transporta uzņēmuma vadītājs;
  • Loģistikas vadītājs;
  • Inženieris-avio mehāniķis;
  • Aviodispečers;
  • Elektronikas inženieris;
  • Inženieris-pilots.

Aviācija, Aeronavigācija, Pilots, Aviotehnika, Aviomehāniķis, Transports, Loģistika, Uzņēmējdarbības vadība, Vadība, Aviodispečers, Elektronika, Lidosta, Ekonomika, Transporta organizēšana, Transporta likumi, Uzņēmējs, Navigācija, Komercdarbība, Radars, Navigācija, Radionavigācija, Radioelektronika, Sadzīves tehnika, Audio tehnika, Videotehnika, Signalizācija, Videonovērošana.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugstākā izglītība    Profesionālas bakalaura studiju programmas       Starptautisko pārvadājumu loģistika Skatīt vairāk      Gaisa satiksmes vadība Skatīt vairāk      Gaisa transportsistēmu vadība un ekspluatācija Skatīt vairāk      Starptautisko pārvadājumu uzņēmumu vadība Skatīt vairāk      Gaisa kuģu tehniskā apkope Skatīt vairāk      Elektronisko iekārtu apkalpošana Skatīt vairāk   Profesionālas maģistra studiju programmas       Starptautisko pārvadājumu uzņēmumu vadība Skatīt vairāk      Transportsistēmu vadīšana Skatīt vairākKursi, Semināri, Apmācība, Lekcijas    Profesionālās sagatavošanas, pilnveides kursi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24796
Meklēšanas rezultātos parādīts : 80710

Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Visi banneri