Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Aeronavigācijas institūts

Rīgas Aeronavigācijas institūts

Mežkalna iela 9, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 67677831
(+371) 67629207
(+371) 29571158
(+371) 67629084
Juridiskais nosaukums : Rīgas Aeronavigācijas institūts
Reģistrācijas numurs : 4000308328
Juridiskā adrese : Mežkalna 9
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Rīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 81 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000  dažadu speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi. RAI ir ieguvis pozitīvu starptautisko ekspertu vērtējumu un  beztermiņa akreditāciju.

Mēs piedāvājam profesionāli orientētas bakalaura un maģistra studiju programmas, kuru ietvaros studentiem ir iespēja saņemt ne tikai augstākās izglītības diplomus, bet arī Eiropas parauga profesionālos sertifikātus un licences savā specialitātē. 

RAI programmas ir veidotas tā, lai no pirmās studiju dienas studentiem būtu priekšstats par attiecīgās profesijas mūsdienu prasībām tirgū, par inovatīvām tehnoloģijām un pasaules standartiem uz kurām jāorientējas studiju laikā un profesionālajā darbībā.

RAI ir visu veidu nepieciešamās akreditācijas un licences specialistu apmācībai sekojošās profesijās:

  • Transporta uzņēmuma vadītājs;
  • Loģistikas vadītājs;
  • Inženieris-avio mehāniķis;
  • Aviodispečers;
  • Elektronikas inženieris;
  • Inženieris-pilots.

Aviācija, Aeronavigācija, Pilots, Aviotehnika, Aviomehāniķis, Transports, Loģistika, Uzņēmējdarbības vadība, Vadība, Aviodispečers, Elektronika, Lidosta, Ekonomika, Transporta organizēšana, Transporta likumi, Uzņēmējs, Navigācija, Komercdarbība, Radars, Navigācija, Radionavigācija, Radioelektronika, Sadzīves tehnika, Audio tehnika, Videotehnika, Signalizācija, Videonovērošana.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugstākā izglītība    Profesionālas bakalaura studiju programmas       Starptautisko pārvadājumu loģistika Skatīt vairāk      Gaisa satiksmes vadība Skatīt vairāk      Gaisa transportsistēmu vadība un ekspluatācija Skatīt vairāk      Starptautisko pārvadājumu uzņēmumu vadība Skatīt vairāk      Gaisa kuģu tehniskā apkope Skatīt vairāk      Elektronisko iekārtu apkalpošana Skatīt vairāk   Profesionālas maģistra studiju programmas       Starptautisko pārvadājumu uzņēmumu vadība Skatīt vairāk      Transportsistēmu vadīšana Skatīt vairākKursi, Semināri, Apmācība, Lekcijas    Profesionālās sagatavošanas, pilnveides kursi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 24937
Meklēšanas rezultātos parādīts : 81961


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Visi banneri