KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Princis, SIA

Princis, SIA

Gaiļu ferma, Brankas, Cenu pagasts, Ozolnieku novads, Latvija, LV-3042
(+371) 26563936 - 20206039
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Jāšanas sporta kluba "Princis" saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās. Līdzās zirgu audzēšanai saimniecība nodarbojas ar bērnu un jauno jātnieku apmācību, arī uz ponijiem. Katru gadu JSK Princis jātnieki un zirgi uzrāda labus rezultātus nacionāla mēroga sacensībās. Daudzi saimniecībā audzētie zirgi ir nonākuši Latvijas sportistu rokās, un uzrāda ļoti labus rezultātus sacensībās. Specializējamies gan konkūra, gan iejādes zirgu audzēšanā. 

"Princis" SIA piedāvā izjādes ar zirgiem un ponijiem, jāšanas apmācību, kā arī zirgu tirdzniecību un zirgu pansiju.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPferdezucht mehr Details   Pferdepension mehr Details   Zirgu tirdzniecība mehr DetailsIzjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā (Izjādes) mehr Details   Ausritt mit den Pferden mehr Details   Izjādes ar ponijiem mehr Details   Reitschule mehr DetailsPiknikplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 40143
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 224422


CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Credo, Fahrschule
Credo, FahrschuleAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Rigess, Gartentechnik Reparatur
Rigess, Gartentechnik ReparaturHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Visi banneri