KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kokaudzētava Baltezers, Baumschule

Kokaudzētava Baltezers, Baumschule

Sabīņi, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67996370
(+371) 29151190 - Uzņēmuma vadītājs
Beschreibung
Dekoratīvie stādi - no Lieldienām līdz Ziemassvētkiem. Dekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir “Kokaudzētavas Baltezers“ darbības nozare. Realizācijā kokaudzētava piedāvā visplašāko augu sortimentu Latvijā. Uz doto brīdi kokaudzētavas sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu. Un tomēr katru gadu stādu sortiments tiek papildināts ar jauniem augiem, lai pircējiem būtu maksimāli liela izvēle no Latvijas klimatiskajai zonai atbilstošiem augiem. Sekojoši, lai pircēji gūtu pašu labāko, kas ir pieejams kokaudzētavā, tās galvenais mērķis ir nodrošināt stādu kvalitāti un to atbilstību vietējiem klimatiskajiem apstākļiem. Lai nodrošinātu apzaļumošanai nepieciešamo materiālu no agra pavasara līdz vēlam rudenim “Kokaudzētavas Baltezers” stādi tiek piedāvāti plastmasas konteineros. Saimniecība izveidota uz meža kokaudzētavas bāzes, kuras darbība aizsākta jau 1972. gadā Inčukalna MRS sastāvā. Kopš 1990. gada kokaudzētava darbojas kā privātuzņēmums – SIA “Kokaudzētava Baltezers“. Kokaudzētavu apsaimnieko jau otrā paaudze, kā rezultātā ir uzkrāta vērā ņemama pieredze un zināšanas. Uzkrātā pieredze ļāvusi izstrādāt īpašu tehnoloģiju, lai nodrošinātu stingru un drošu stādu sakņu kamolu, kas ļauj stādam labi iesakņoties jaunajā vietā pēc pārstādīšanas. * nodrošināt Latvijas tirgu ar kvalitatīvu, pašu audzētu, Latvijas klimatiskajiem apstākļiem atbilstošu dekoratīvo augu stādāmo materiālu; * nodrošināt iespēju iegādāties mūsu preci visu sezonu, t.i., lai dārzu un parku ierīkošanai vajadzīgais materiāls būtu pieejams no agra pavasara līdz vēlam rudenim (to panāk stādus ar labu sakņu sistēmu pārdodot konteineros); * paplašināt stādu ražošanu, ieviešot jaunākās tehnoloģijas un darba paņēmienus, samazinot preces pašizmaksu; * uzlabot tirdzniecības pakalpojumus.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBaumschulen Pflanzenzucht mehr DetailsSamen und Pflanzen    Laubbäume mehr Details      Dekoratīvās plūmes       Zirgkastaņas un katalpas       Vilkābeles       Ahorne mehr Details      Eichenbäume       Hortenzijas mehr Details      Ulmen    Nadelbäume mehr Details      Hochstammbäume       Fichten       Thuja mehr Details      Tannenbäume       Skuju koku formas    Wnterfeste    Dekoratīvo koku stādi    Viršaugi    Kletterpflanzen mehr Details   Sommerblumen    Krūmmelleņu stādi    Rododendren       Zemie rododendri    Kornkräuter    Dekoratīvo krūmu stādi    Apstādījumi mehr DetailsInstallation, grüne Lunge Handel mehr DetailsDāvanu kartes Stādu piegāde
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 74992
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 839303


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Arkadia, SPA hotel
Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA-Zentrum, Saunas, Jacuzzi, Schwimmbad, Bistro, Restaurant, Konferenzräume, Bankette und Feiern, Billard, Erholung mit Kindern
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASDas Unternehmen AKVEDUKTS ist einer der stabilsten und zuverlässigsten Großhändler für Heizungs-, Wasserversorgungs- und Gartenprodukte im Baltikum. Unser Unternehmen bietet moderne Produkte, die hohen Standards und technischen Anforderungen für die Wasserversorgung, Heizung und Bewässerung auf dem Gebiet von Lettland, Litauen und Estland entsprechen.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Visi banneri