Zariņi, guest house

Description

No putekļiem ārā, no dūmiem… Šosejas Rīga- Daugavpils 94.km, acu skata attālumā no Daugavas,ozolu ieskautā, gleznainās vietā Jūs gaida viesu māja "ZARIŅI".

Aicinām:

pirts cienītājus,

nogurušus pilsētniekus, 

ģimenes svētku svinētājus,

jautras domubiedru kompānijas,

klusuma un miera meklētājus.

ZARIŅU mājā ir: banketa zāle ar kamīnu 20 līdz 50 cilv., ar malku kurināta krievu pirts ar bērzu slotiņām, baseins ar filtrētu ūdeni, duškabīnes,  sauna; 1 trīsvietīga un 3 divvietīgas , 1 četrvietīga istabiņa.Kopā ar 4 papildus vietām varam, ziemā varam izguldīt 20 personas, bet vasarā mums vēl ir vasaras māja ar 10 papildus gultas vietām. Viesu rīcībā ir virtuve ar traukiem, ledusskapi, gāzes plīti. Galdus var klāt paši viesi ,jeb  pasūtīt  saimniecēm.

Īpašie piedāvājumi:  Atpūtas laikā ZARIŅU mājas viesi var izmantot lielisku lapeni, kūpinātavu un uzvārīt zupu uz ugunskura. Vasarā papildus var izmantot telšu vietas (10-15),sporta laukumā var uzspēlēt volejbolu, pamētāt basketbola  bumbu, pacilāt svaru bumbu, pašūpoties šūpolēs un izvingrināt muskuļus pie vingrošanas stieņa, kā arī iepazīt jauno sporta spēli "'Diska golfs"' Bērni un citi dabas draugi var iepazīties ar mājdzīvniekiem, izskrieties pa sakoptiem mežainiem pakalniņiem, uzkāpt kalnā un ar binokli pavērot meža dzīvnieku un putnus, iepazīt pļavu augus un sēņu pasauli. Ja palaimējas var arī satikt kādu stirnu bariņu, meža cūku,lapsu, jenotu vai zaķi. Klusuma mīlētāji var pasēdēt ar makšķerīti dīķa malā. Visam pāri var baudīt  sakoptu vidi, svaigu gaisu, putnu dziesmas, lauku ainavu un mieru.Ziemā aicinām ģimenes ar bērniem, kas grib slēpot vai kā citādi izbaudīt ziemas priekus, vizinoties no neliela kalniņa. Inventārs, gan pagaidām, jāņem līdzi pašiem . 

Mūsu pirtiņa vislabākā! Pirts kustības atjaunotāji Latvijā ‘’Dzīves skolas’’ pirtsziņi mūsu pirtiņu atzina, tobrīd, par vienu no labākajām Latvijā. Mūsu pirtiņas kvalitātes rādītājs un lepnums ir jau daudzus gadus mums uzticīgās Veselības grupas. Tie ir cilvēki, kas rūpējoties par savu veselību un labsajūtu, kopā ar savām ģimenēm un draugiem ik nedēļas nogali izmanto mūsu pirtiņu. Dažreiz arī pieaicinot sertificēto pirtnieku Sergeju.  Viņi dzīvo paši un māca bērnus dzīvot ar prieku.  Sapulciniet arī Jūs savu draugu vai radu pulciņu (6-12 cilv.) un īpaši Jums tiks rezervēts visizdevīgākais laiks.Tam nepieciešamas tikai 2-3 stundas nedēļā un Jūsu ieguvums IR: 

*Miers un saticība ģimenē; 

*Veseli paši un Jūsu bērni;

*Aizmirsts ģimenes ārsta vārds;

*Aizaugusi taciņa uz aptieku!

VAI TAS NAV TO VĒRTS?! 

Video
  • video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 164709
    Showed in search results : 1517977
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", camping
    Atpūtas komplekss "Viesītes", campingLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vīnogu stādi
    Vīnogu stādiMore than 300 grape varieties are currently grown on the farm of grape plant grower and variety collector Gata Kužums for inspection purposes in the garden. Every year the collection is supplemented with 20 - 30 new varieties, discarding those that are not suitable for our conditions. We will be happy to help you grow a fruitful vine in your home, which will delight you with sweet and juicy berries.
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Ziedu Dīva, flower studio
    Ziedu Dīva, flower studioCreative and lovingly made works that make the heart happy, for any holiday and everyday life. With pleasure, we can help fulfill wishes and color the holidays, turn dreams into reality!
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materials
    AMBE, salons Tūkstoš grīdu, flooring materialsThree layer parquet, classical and exotic wood pulp, different types of rubber covers - for children play grounds, fitnes, training halls, shooting ranges and other sport floors.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    DIAVERS, SIA, tinsmiths works, roof covering
    DIAVERS, SIA, tinsmiths works, roof coveringJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
    Zaļie ābolīši, guest house
    Zaļie ābolīši, guest houseViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma