Krauklīši, Gasthaus

Beschreibung
Piedāvājam jauku un patīkamu atpūtu 20 km no Rīgas – vieta Tīnūži. No veikala Krustceles 1 km līdz Tūrkalnes pagriezienam , nogriežamies uz Tūrkalnes ceļa un tad pēc 2 km un pagrieziens pa labi un labajā pusē redzam koka sētu, dīķi un viesu namu Krauklīši, kas veiksmīgi ir iesācis darbu šogad un kur vienmēr tiks aicināti klusuma un miera meklētājus, ģimenes svētku svinētājus, pirts cienītājus un jautras kompānijas. Krauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā, kurš tika taisīts pāris gadus atpakaļ un ir ar zivīm bagāts. Ir pieejama arī ugunskura un telts vietas. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, lāzeru gaismas, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa gan dejām, gan arī banketu un citu saviesīgu pasākumu svinēšanai līdz 50 cilvēkiem. Ja ir vēlme var vienkārši pasēdēt pie kamīna un izjust ūdens pīpes dūmu priekus. Protams, neaizmirsīsim pašu pirti, kas ir iekārtota tā, lai varētu izmantot gan dīķa atvēsinošo ūdeni, gan arī ledaino pazemes dzīļu ūdeni no ūdens baļļas. 2. stāvā piedāvājam guļvietas 30 personām, kā arī dušas un tualetes. Vēlā vakarā vai agrā rīta patīkami var pavērties pa logu vai iziet uz balkona un pavērot apkārtējo vidi. Un neaizmirsīsim, ka ir iespēja atstāt mūsu pienākumos galda klāšanu, kas pasākumos nebūt nav vismazākais notikums. Gaidīsim Jūs ciemos !! P.S. Pirms braucat skatīties lūdzam sazināties pa kontaktālruni.
Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 134491
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 992572
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvWir bieten einen schnellen und qualitativ hochwertigen Tintenpatronenservice und eine große Auswahl an neuen Tintenpatronen für alle gängigen Druckerhersteller mit Lieferung in ganz Lettland zu günstigen Preisen. Kontaktieren Sie uns noch heute, um mehr zu erfahren!
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ist ein führender Hersteller von innovativem nahtlosem Strickwaren im Baltikum mit Sitz in Lettland. Das Unternehmen verfügt über mehr als dreißig Jahre Erfahrung in der Herstellung von Strickwaren unter Verwendung hochwertiger italienischer Garne, darunter Kaschmir, Seide und feine Merinowolle.
    Mīļmājiņa, Ferienhaus
    Mīļmājiņa, FerienhausSweetesthome ist darauf ausgelegt, Sie mit dem Charme des Landlebens zu verzaubern, während Sie in der Nähe der Stadt bleiben. Es bietet Ihnen einen Rückzugsort, der sich wie zu Hause anfühlt, wo Sie Ihre Wochenenden und Feiertage bequem genießen können, und gibt Ihnen die Möglichkeit, neue Energie zu tanken, neue Ideen, Wünsche und Kraft zu finden, um zu sein, zu tun und zu schaffen.
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Ilona Einika, Fotograf
    Ilona Einika, FotografIch kann mit Zuversicht sagen, dass ich in die Fotografie verliebt bin. Diese Aktivität ist nicht nur ein Hobby, sondern eine Gelegenheit, Ihre natürliche Schönheit einzufangen und eine Gelegenheit, eine Geschichte zu schreiben. Während der Fotosession halte ich immer den Moment fest und versuche wahre Emotionen einzufangen: Glück, Tränen, Lachen, Staunen, Liebe. Ich bin immer offen für Kooperationen und neue Herausforderungen!
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
    Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
    Nordmen, einkaufen
    Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
    Energetikas, veselības un atpūtas centrs
    Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma