MS Auto noma, SIA

  • Celtnieku iela 10a, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
  • (+371) 29294972
  • janis.markavs@gmail.com
  • Facebook
  • Juridiskais nosaukums : MS Auto noma, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40203421975
    Juridiskā adrese : Celtnieku iela 6a-16, Salaspils, Salaspils novads, LV-2121
Apraksts

Piedāvājam rezervēt autonomu par labāko cenu jau tagad .

Izvēlies auto!

MS Auto noma autoparkā ir pieejami populārākie ekonomiskās, vidējās un biznesa klases auto modeļi .

MS Auto noma vienmēr uzticama un izdevīga.

Vienmēr labas autonomas cenas un individuāla pieeja katram klientam.

MS Auto noma var nodrošināt kvalitatīvus automašīnu nomas pakalpojumus.

Uzņēmums piedāvā vieglo automašīnu ,mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību .

Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.

Izmantojiet visas automašīnas nomas iespējas

MS Auto noma piedāvā iespēju nomāt automašīnas gan īstermiņa, gan ilgtermiņa nomā

MS Auto noma piedāvā auto īstermiņa un ilgtermiņa nomu Rīgā vai Salaspilī, gan privātpersonām, gan juridiskām personām. Piedāvājumā labi koptas automašīnas teicamā tehniskā stāvoklī .

Iespēja izvēlēties automašīnu ar automātisko vai manuālo ātrumkārbu.

Obligāts nosacījums pie iznomāšanas – vismaz 2 gadu autovadītāja stāžs un derīga autovadītāja apliecība.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 3098
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 12299
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Norde metāls, SIA, metālapstrāde
    Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
    Leibuk, IK
    Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
    Credo, autoskola
    Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
    Art Fabrics, SIA
    Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
    RC Auto , autoserviss
    RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
    Rubīni, apartamenti
    Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma