NAD.LV Apbedīšanas nams Kurzemē

  • 11, Stūrīši, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
  • (+371) 29001334 - apbedīšanas pakalpojumu speciālists
  • krematorija@nad.lv
  • www.nad.lv
  • www.ritual.lv
  • Juridiskais nosaukums : Nacionālais Apbedīšanas Dienests, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40203053178
    Juridiskā adrese : Ikšķiles iela 9 - 56, Rīga, LV-1057
Apraksts

Apraksts:
Sniedzam apbedīšanas pakalpojumus pēc augstākiem standartiem, tajā skaitā Eiropas un nacionāliem standartiem, ievērojot reliģisko konfesiju apbedīšanas priekšnosacījumus, kā arī iedzīvotāju apbedīšanas tradīcijas, paražas un mirušā pēdējo gribu. Apbedīšanas pakalpojumu sniegšanas jomā aktīvi sekojam Patērētāju tiesību aizsardzības centra vadlīnijām par labo praksi apbedīšanas pakalpojuma sniegšanas jomā. Ievērojam Konkurences padomes atzinumus attiecībā par apbedīšanas pakalpojumu nozares problēmjautājumiem, tajā skaitā patstāvīgi sekojam līdzi valstisko un nevalstisko organizāciju aktivitātēm apbedīšanas pakalpojumu sniegšanas nozarē, kā arī iedzīvotāju ierosinājumiem un atziņām.

Pakalpojumi:
Apbedīšanas pakalpojumi Kurzemē, Apbedīšanas pakalpojumu uzziņu dienests, Apbedīšanas biroji Talsi, Apbedīšanas dienests Kuldīga, Kremācijas pakalpojumi Kurzemē, Repatriācijas pakalpojumi Eiropā un pasaulē, miruša cilvēka ķermeņa starptautiskā transportēšana.

Teritorija:
Talsi, Talsu pilsēta, Ventspils, Liepāja, Kuldīga, Kuldīgas pilsēta, Roja, Rojas pagasts, Dundaga, Dundagas pagasts, Pūre, Pūres pagasts, Saldus, Saldus pilsēta, Tukums, Tukuma pilsēta, Liepāja, Liepājas pilsēta, Mērsrags, Mērsraga pagasts, Stende, Sabile, Kandava, Kaltene, Melnsils, Kolka, Miķeļtornis, Irbene, Oviši, Reģi, Ēdole, Jūrkalne, Pāvilosta, Aizpute, Skrunda, Grobiņa, Saldus, Priekule, Latvija

Atslēgvārdi:
Kremēšanas pakalpojumu starpniecība Talsos, Starptautiskā transportēšana, Speciālā transporta pakalpojumi Kurzemē, Sēru ziedi, Sēru pušķi, Repatriācijas pakalpojumi Latvijā, Repatriācija nelaiķim, Repatriācija, Ozolkoka zārki, Ozolkoka krusti, Mirstīgo atlieku pārvešana no Latvijas uz citām valstīm, Urnas, Urnas apbedīšanai, Urnas kremācijai, Krematorija pakalpojumu starpniecība, Kapu sveces Kuldīgā, Morgs Talsos, Morga pakalpojumi Kurzemē, Mirušā uzglabāšana, Mirušo saglabāšana, Aukstumkameras aizgājēja saglabāšanai, Aizgājēja uzglabāšana, Mirušā sagatavošanas pasākumi, Zārki un sarkofāgi Kurzemē, Koka krusti Talsi, Meklēt pa Kurzemes rajoniem, Meklēt Talsos, Sēru ceremonijas organizēšana, Kā pārvest nelaiķi no ārzemēm, Bēru transporta pakalpojumi, Zārki, Nelaiķa transportēšana no citām ārzemēm uz Latviju, Nelaiķa transportēšana no ārzemēm, Nelaiķa transportēšana, Ekskluzīvas urnas, Dokumentu kārtošana bēru gadījumā, Cik izmaksā kremēšana, Bēru ziedu pušķi, Bēru transporta pakalpojumi, Bēru pušķi, Bēru mūzika, Bēru izvadītāju pakalpojumi, Apbedīšanas pakalpojumi Kurzemē, Apbedīšanas pakalpojumi, Grieztie ziedi, Koka krusti, Koka zārki, Muzikālais pavadījums bērēs, Mirušā transportēšana, Mirušā kremēšana, Kvalitatīvi zārki, Kremācija, Kremēšanas pakalpojumi Kuzemē, Krematoriju pakalpojumi, Krematorijas Latvijā, Kremācija, Koka zārku cenas, Apbedīšanas aģentūras Talsi. 

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3851
Meklēšnas rezultātos parādīts : 117937
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma