LATCARRIER, SIA

Apraksts

KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS?

PRIEKŠROCĪBAS UN VĒRTĪBAS, KO MĒS SNIEDZAMVIENKĀRŠI, DROŠI :

  • Uzticama un droša kompānija ar vairāku gadu pieredzi un kompetentu komandu!
  • Ātra un vienkārša komunikācija, kas nozīmē ātru cenas piedāvājumu un operatīvās atbildes uz jautājumiem, ka arī nepārtrauktu komunikāciju pārvadājuma laikā!
  • Mūsu darbinieku zināšanas ļauj izveidot pārdomātas un loģiskas piegādes ķēdes, kas nodrošina operatīvu piegādi ar optimālām izmaksām!

AUGSTĀKĀ LĪMEŅA KLIENTU APKALPOŠANA

Mūsu komandas pieredze un attiecīgi klientu serviss atbilst augstākajiem standartiem loģistikas nozarē, nodrošinot nevainojamu klientu apkalpošanu visos sadarbības posmos.

GLOBĀLĀS PARTNERĪBAS

Ilglaicīgi sadarbojamies ar uzticamiem partneriem visā Eiropā. Tie ļauj mums sniegt pasaules līmeņa pakalpojumus, vienlaikus saglabājot vietējo uzticamību un spēju pielāgoties katra reģiona unikālajām prasībām.

VIENKĀRŠI, DROŠI UN EFEKTĪVI.

Mēs nodrošinam, ka klientu kravas pārvietosies droši un ar maksimālu efektivitāti attiecībā uz laiku un cenu. Mūsu atbildīga pieeja loģistikai nodrošina piegādes precizitāti un savlaicīgumu.

NEIEROBEŽOTAS IESPĒJAS

Strādājot ar mums, klients droši paplašina sava biznesa mērogu. Mums pieejamie resursi palīdzēs sasniegt jaunus tirgus un mērķtiecīgi augt, zinot, ka Tavam pārvadātājām ir nepieciešamas zināšanas un pieredze loģistikā, lai palīdzētu Tev sasniegt savus mērķus.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 6093
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 86469
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
    A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
    Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Embūtes muiža, viesu māja
    Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
    Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
    Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
    Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
    Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
    Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
    Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
    Smēde, metālapstrāde
    Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma