Gundega-E, SIA

Apraksts

Mēs esam epilskalns dzijas.

Adīšana - vienam tas ir hobijs, otram darbs, vēl kādam miera piepildījums. Cilpiņa pēc cilpiņas un top jauns apģērbs - zeķe, šalle, cepure, džemperis un tas ir tavs, tikai tev vienīgai/vienīgajam kaut kas īpašs un neatkārtojams.

Es pati adu jau kopš bērnības, atceros, kā vecāmāte, mana Acīte, tā es viņu mēdzu saukt, mācīja man adīt pirmos paraudziņus, tad jau tapa pirmā šalle lellei, tad man, pēc tam zeķes, cimdi līdz pirmajam džemperim, par ko es biju ļoti lepna. Un tā nav tikai adīšana, bet tās ir arī atmiņas. Tās ir atmiņas arī par to, kā tika piepildīta pūra lāde ar adītām zeķēm un pirmiem cimdiņiem meitenēm.

Gadiem ejot, adīšanai palika mazāk laika, bet dzija manā dzīvē ienāca jaunā veidolā, es to sāku tirgot un tagad dzijas veikals ir izaudzis par manu sirds lietu, kurā ieguldu savu darbu, enerģiju, meklējot jaunumus, piepildot plauktus aizvien vairāk un vairāk un, radot interesi par adīšanu arī citos.

Tā kā neesam dzijas veikals Rīgā, esam radījuši iespēju iegriezties mūsu dzijas pasaulē epilskalns dzijās internetā. Ar prieku atbildēsim uz jūsu jautājumiem, palīdzēsim atrast sev piemērotāko kamoliņu un krāsu. Ienāc mūsu e-veikals un uzsāc savu draudzību ar mums.

Es izveidoju savu atmiņu stāstu, veido arī Tu un droši padalies ar to mūsu blogā, piepildīsim savu grozu ne tikai ar kamoliņiem, bet arī ar atmiņām.

Ar mīlestību Ilga.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10822
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 35716
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
    Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
    Sanders, viesu nams
    Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
    Santa, viesnīca
    Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
    Dvina, viesu nams
    Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
    Līcīši, atpūtas komplekss
    Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    Dace Grīnberga, keramiķe
    Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
    Vila Baldininkas
    Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma