Kalumi SIA, kalumi

Apraksts

Uzņēmums SIA „KALUMI”

Īpašnieks un kalējs: Kaspars Auza

1989.g.- Tautas daiļamata meistars 1992.g.- Latvijas amatniecības kameras diplomēts kalējmeistars (melnais metāls) un varkalis (krāsainais metāls).

Ar saviem darbiem piedalījies Zviedrijā, Norvēģijā. Latvijā – izstādēs un publiskajā telpā.

Skaistā vietā Vidzemē, starp Bīriņu un Igates pilīm atrodas sena akmens ēka, kas celta 200 gadus atpakaļ – Pētera I laikā. Pašlaik tajā kalējs Kaspars Auza ir izveidojis privātu kalējlietu muzeju, radot iespēju interesentiem un jaunajiem pāriem ar kāzu viesiem baudīt šo īpašo piedāvājumu.

Kalējdarbnīcā jaunajai sievai ar vīra palīdzību ir jāgludina pirmās nakts lina palagu. To dara ar 150 gadu senu gludekli, kas piekrauts ar laukakmeņiem. Savukārt, jaunajam vīram kopā ar kalēju jānokaļ pašam savs Laimes pakavs, piepalīdzot jaunajai sievai. Kalējs viņu pakavam nepieskaras, jo katrs pats ir savas laimes kalējs.

Pēc labi padarīta darba, jaunais pāris, kopā ar visiem nobaudot dzirkstošu šampanieti, ir gatavi doties savas jaunā dzīves ceļā.

Objekti Latvijā Veidojis metāla dizainu sadarbībā ar arhitektiem un dizaineriem Latvijas populārākajiem nacionālajiem restorāniem:„LIDO”, „Vērmanītis”, „Staburags”, „Slāvu restorāns”, „Key to Riga” un viduslaiku restorāniem: „Rozengrāls” un „Black balsam”

Objekti Norvēģijā Sadarbībā ar guļbūvju ražotāju „EKLA” eksports uz Buškerud, Telemark, Hedmark un Sandnessjoen.

Sadarbības partneri: arhitekti, dizaineri, interjeristi, kamīnu firmas, guļbūvju un koka māju ražotāji un eksportētāji, dārza interjeristi.

Veic apkalumus privātmājām, mēbeļu apkalumus, izgatavo kamīnlietas, kāpņu margas, karogturētājus, eņģes durvīm, durvju klauvekļus, kaltus gaismekļus, kroņlukturus, svečturus, vējrādītājus, dārza grilus, apkaltas un apgleznotas pūrlādes kā arī kalumi akmenī, stiklā un ar Svarovska kristāliem.

Tiek veikti arī restaurācijas darbi vecām ēkām, pilīm un muižām- vārti, eņģes, rokturi, svečturi, logu apkalumi, kamīnlietas.

Uzņēmums darbojas ar dzīvu uguni, saglabājot meistarības paņēmienus, kas nodrošina lielas iespējas restaurācijā un modernajā dizainā, strādājot kopā ar arhitektiem un dizaineriem.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 288714
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1557003
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
    Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    BV Pack, SIA, iepakojumi
    BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
    Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
    Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
    Līcīši, atpūtas komplekss
    Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
    LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
    LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma