Falkors Building Industry, SIA

Apraksts
SIA FALKORS I.A.U. dibināts 1995.gadā un veiksmīgi darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku. 2005.gadā uzņēmuma speciālisti tika uzaicināti pieredzes apmaiņā Eiropas valstīs un apguva apmācību kusu Eiropas augtkāpēju un industriālā alpīnisma asociācijā IRATA. Pēc praktiskā treniņkursa beigšanas uzņēmuma speciālisti saņēmuši Eiropas Savienības standartiem atbilstošu augstkāpēju kvalifikācijas sertifikātu, kas ļauj šajā jomā uzņēmumam ieņemt līdera pozīcijas Latvijā. Ņemot vērā uzņēmuma pieredzi un šauro specializāciju tieši augstumdarbu jomā piedāvājam kvalificētu speciālistu pakalpojumus būniecībā, montāžas darbu veikšanā, inspicēšanā. Uzņēmumam attīstoties un pilnveidojoties SIA FALKORS I.A.U. darbojas: * sabiedrisko, industriālo un komercbūvju sektorā, * dzīvojamo māju un privātmāju sektoros, * veicot celtniecības, montāžas un remonta darbus, * piedāvājot modernas tehnoloģijas un individuālus risinājumus, * piedāvājot augstkāpēju praktisku apmācību un sertifikāciju.
Zīmoli
isotexisoplaatpetzllanexBEALmascoattermosnaige
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 64079
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 734263
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Lidums SIA, kokapstrāde
    Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
    Bēnes Ozoli, grīdas segumi
    Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
    Priedes māja, viesu nams
    Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
    Tuvs, SIA
    Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
    Granīts O, SIA
    Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
    Zemeņu krastiņi, lauku māja
    Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma