Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Silvēri ZS, ēdnīca

Ezera iela 6, Brocēni, Saldus novads, Latvija, LV-3851
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаСтоловые

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5786
Показан в результатах поиска : 30485
Смотреть в каталоге : Столовые


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Žuvėdra, viesnīca, ресторан
Žuvėdra, viesnīca, ресторанВ гостинице 10 номеров, ресторан, конференц-зал c снаряжением, пивной бар, мини центр релаксации - сауна, массажная ванна.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Rīgas Būvserviss, продажа строительных материалов
Rīgas Būvserviss, продажа строительных материаловRĪGAS BŪVSERVISS предлагает выгодно приобрести разные строительные материалы - для крыши, фасада, оснований, внутренней и внешней отделки, для термоизоляции и др., а также окна, двери, сантехнику и перемещаемые домики.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Aleksandra, сауна - центр для отдыха
Aleksandra, сауна - центр для отдыхаVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Indigo Line, SIA, финансовые консультации ESFи ERAF проекта
Indigo Line, SIA, финансовые консультации ESFи ERAF проектаООО Индиго Лине производит полный подготовительный цикл и управление заявок проектов софинансированных структурных фондов ЕС - ASF и ERAF.
MS Real, SIA
MS Real, SIAФирма профессионально занимается подбором, продажей и установкой биологических очистных сооружений для частных домов. У нас можно купить биологическое очистное сооружение, а также заказать доставку и установку всей системы.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri