Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Aspazija, individuālais darbs, парикмахерская

Aspazijas laukums 5, Auce, Dobeles novads, Latvija, LV-3708
(+371) 63744876
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаПарикмахерские

Статистика:
Полнастю просмотрен : 9492
Показан в результатах поиска : 50719
Смотреть в каталоге : Парикмахерские


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Mežotnes pils, замок
Mežotnes pils, замокMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija предлагает услуги по порошковой покраске деталей из стали, алюминия и других металлов. Клиенты Arco Color Latvija работают в сферах: строительства, вентиляции, производства окон и дверей, покрытия крыш, а также изготовления разных элементов дизайна.
Jaunmoku pils, гостиница
Jaunmoku pils, гостиницаЗамок Jaunmoku pils - ансамбль поместья - музей, художественные выставки, гостиница и место для проведение мероприятий.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Olymp, клуб фитнеса
Olymp, клуб фитнесаFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Photon L Baltic, oсветительная техника
Photon L Baltic, oсветительная техникаVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Vegetarian foods, продукты питания
Vegetarian foods, продукты питанияVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Bērnu sala, детские товары
Bērnu sala, детские товарыBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri