Trutzi Baltic, SIA

  • Daugavgrīvas iela 83, Rīga, Latvija, LV-1007
  • (+371) 22448796
  • sales@e-steel.lv
  • e-steel.lv
  • Facebook
  • Понедельник08:30 - 16:30
    Вторник08:30 - 16:30
    Среда08:30 - 16:30
    08:30 - 16:30
    Пятница 08:30 - 16:30
    Субота -
    Воскресение -
Карта
    Jaunogres nams, дом для выходных
    Jaunogres nams, дом для выходныхПомещения для торжеств, отдыха, семинаров - каминный зал на 36 персон. Баня, теплый бассейн с потоком и фильтрованной водой. Теннисные корты. Специальное предложение - на двоих - 30 Ls (по рабочим дням). 35 от Риги.
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
    Ergoss, SIA, продажа строительных материалов
    Ergoss, SIA, продажа строительных материаловCтабильная позиция в сфере торговли древесных листов - фанеры, мебельной фанеры, OSB листов. Создана объемная база данных клиентов.
    R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работы
    R. A. Kaspari, cтроительные и ремонтные работыR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaКерамика. Старинная гончарная технология, где мудрая умеренность, скромное изящество и практичность является основой высокого мастерства.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Dižāpas, кемпинг
    Dižāpas, кемпингОтдых возле озера Усмас, пятиместный домик, цыганская баня, места для палаток, места для пикника, прокат лодок.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    Sējas novada Sporta centrs, гостиница - комплекс для отдыха
     Sējas novada Sporta centrs, гостиница - комплекс для отдыхаСпортивный центр волости Сеяс. Спортивный зал со стандартными размерами площадок для гандбола, минифутбола, баскетбола и волейбола,
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma