Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Laimoņa Vāczemnieka dzejas siena

Laimoņa Vāczemnieka dzejas siena

Lielā iela 30/32, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

2019. gada rudenī Kandavā Latvijas 100gadei par godu tapusi Laimoņa Vāczemnieka dzejas siena.
Latvijai radītā dzeja atainota paša dzejnieka rokrakstā.


Fasāde tapusi pateicoties kādam labdarim, kam svarīga Latvija, savas valsts, pilsētas un novada piederība un identitāte. Projektu realizēja Kandavas novada dome, sakārtojot un apgleznojot fasādi ar latviskām dzejas rindām.

Siena tapusi pateicoties SIA "M un V", māksliniecei Indrai Krecerei, dizaina autorei Baibai Rullei un arhitektei Baibai Beķerei.

Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаОбьекты для туристического осмотра
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 822
Показан в результатах поиска : 8158


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусов
Alturs, IK, Rīgas filiāle, прокат автобусовUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
VI&P, металлообработка
VI&P, металлообработкаПредлагаем услугу порошковой покраски. Покрываем детали от винтиков до габаритных изделий, проекты частных домов, дизайн-проекты.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Geolite, геологоизыскательные работы
Geolite, геологоизыскательные работыGeolite. Геологическое и геотехническое исследование. Комплекс инженерно-технических исследований, который используют в проектировании строек.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 видов форм и цветовой гаммы хвойных растений, 250 видов лиственных кустарников и деревьев, которые имеют различную окраску.
Palmas, дом для выходных
Palmas, дом для выходныхBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Copes, гостевой дом
Copes, гостевой домГостевой дом Цопес. Благоустроенные комнаты, банкетный зал, баня. Отдых на воде, рыбалка. 58км от Риги.
Visi banneri