Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Dzīpari S, tекстильные изделия

Dzīpari S, tекстильные изделия

Rožu laukums 5/6, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29284059 - Radošā direktore
(+371) 29223459 - Kontakti angļu valodā
(+371) 64381325
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

Dzīpars ir vien no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Uzņēmumā ir 30 darbinieki. Pie mums strādā ne tikai audējas, bet arī šuvējas un spolētājas, līdz ar veiksmīgi varam piemēroties apjomīgiem pasūtījumiem un termiņiem. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā. Dzīparā strādā audējas, kas labi iepazinušas aušanas darba sūrumu un smagumu, bet tas neliedz ar radošu liesmiņu radīt īpašus audumus ar īpašu sajūtu! Mūsu uzņēmums strādā pārsvarā ar linu, jo lins tā ir mūžīga vērtība, kas jebkurai videi piešķir individuālismu un raksturu. Mēs nepārtraukti atrodamies kustībā - jaunu ideju meklējumos un to realizācijā, kas palīdz piesaistīt klientus tieši mums, jo katrs izstrādājums ir individuāls roku darbs ar tikai sev domātu pielietojumu. Salons tika izveidots 1993. gadā, paralēli uzņēmumam SIA "Dzīpari S" kurā izgatavo mākslas izstrādājumus uz roku stellēm no lina un vilnas, lai tirgotu savu ražoto preci. Mūsu salonā iespējams iegādāties visus mūsu ražotos lina un vilnas izstrādājumus visplašākajā sortimentā, tiek piedāvāta ne tikai pašu darināta produkcija, bet iespējams arī iegādāties dāvanas sev un citiem. Atšķirībā no citiem saloniem Mēs piedāvājam pārsvarā Latvijā ražotu preci, kas kā laika gaitā pierādijies, nes sev līdzi īpašu, tikai latviešiem pazīstamu siltumu, un kvalitāti. Laika gaitā salons ir paplašinājies gan platībā, gan piedāvājuma daudzveidībā. Tas ir kļuvis par iecienītu iepirkšanās vietu ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī iebraucējiem, un tūristiem. Salona emocionālais un vizuālais noformējums mainās līdz ar gadalaikiem. Noformējumā tiek izmantota veikala prece un dabas materiāli. Saskaroties ar klienta vēlmēm allaž esam gatavi piemeklēt un rast vislabāko risinājumu. Mūsu adrese: Alūksnē, Pils ielā 21 b, salons "Dzīpars", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv Mūsu filiāle: Liepājā, Kungu ielā 3, salons "Dzīparbodīte", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv

Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаТекстильные изделия
Карта, Связанные предприятия

Статистика:
Полнастю просмотрен : 30813
Показан в результатах поиска : 320051


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Neptūns, ресторан
Neptūns, ресторанRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Latrex laivas
Latrex laivasНаслаждайтесь незабываемое время на воде
Gaujas Lukss, кафе - банкетный зал
Gaujas Lukss, кафе - банкетный залKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Paradīzes graudi, цветы в Юрмале
Paradīzes graudi, цветы в ЮрмалеПриходите к нам в салон в Юрмале, и мы постараемся помочь, в салоне. Бесплатная доставка цветов в Юрмале.
Erebuni, армянский ресторан
Erebuni, армянский ресторанRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Garāža, бар - ресторан
Garāža, бар - ресторанBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Iecavnieki, гостевой дом
Iecavnieki, гостевой домДом для выходных Iecavnieki находится в на тихой лесной опушке, на левом берегу Даугавы. Баня с бассейном, каминный зал для проведения банкето
Juku dzirnavas, комплекс для отдыха
Juku dzirnavas, комплекс для отдыхаJuku Dzirnavas — это 85 гектаров безмятежной природы с разнообразными возможностями для развлечений и широким выбором размещения для пар, семей и групп
Celmiņi, дом для выходных
Celmiņi, дом для выходныхBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri