Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Viesītes Brīvības baznīca, церковь

Viesītes Brīvības baznīca, церковь

Vaļņu iela 14, Viesīte, Jēkabpils novads, Latvija
(+371) 65245293
 
ВсёПредложениеКарта
Описание

Viesītes Evaņģēliski luteriskā baznīca jeb Viesītes Brīvības baznīca slejas uz 8 metrus augstā Valeskalniņa. Pirmā sakrālā celtne Viesītes pilsētā uzcelta vien 1939. gadā, līdz tam luterticīgie iedzīvotāji piederēja Sunākstes draudzei. Arhitekta Paula Kundziņa projektēto dievnamu pēc draudzes ierosinājuma nosauca par Brīvības baznīcu par godu Brīvības cīņām. Brīvības baznīca ir pēdējais Latvijā uzceltais luterāņu dievnams pirms 2. pasaules kara, kas iesvētīts 1939. gada Pirmajā adventē. 1994. gadā baznīcas interjers atjaunots pēc mākslinieces Ligitas Caunes plāna, tajā atrodas viņas radītā altārglezna „Ticība, cerība, mīlestība”. Piekļuve baznīcai pa kāpnēm no Viesītes vidusskolas vai Kaļķu ielas (Stadiona puses)!

ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаЦеркви Обьекты для туристического осмотра
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5213
Показан в результатах поиска : 62655


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Ances Dizains, печать на ткань
Ances Dizains, печать на тканьPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Gaišos toņos, похоронные услуги
Gaišos toņos, похоронные услугиКомплекс похоронних услуг, оформление документов и все необходимые принадлежности для похорон, круглосуточные услуги морга, вызов агента на дом.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
DEVI, теплотехника
DEVI, теплотехникаDEVI - единственное предприятие в отрасли электротехнической промышленности, которое производит и совершенствует комплексные системы электрических кабелей обогревания и терморегуляторов.
Hutor Group
Hutor GroupКомплекс отдыха Лебеди со всеми удобствами и русская баня на берегу живописного озера Рушон. К Вашим услугам катер и лодки.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Visi banneri