Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
BalticInn, гостиница

BalticInn, гостиница

Smilšu iela 7, Saulkrasti, Saulkrastu novads, Latvija
(+371) 26494595
(+371) 67218402
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаДешевый ночлег (Гостиницы и ночлег)Банкетный зал (Банкетeные залы)Помещения для конференций и семинаров
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 35394
Показан в результатах поиска : 292483
Смотреть в каталоге : Гостиницы и ночлег


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Ārijas stādaudzētava, деревопитомник
Ārijas stādaudzētava, деревопитомникĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
EST Tehnoloģijas, SIA, торговля и ремонт весов
EST Tehnoloģijas, SIA, торговля и ремонт весовВсе виды весов торговля и ремонт. Весы для торговли, дома, склада, медицины, штабелирования, лабораторий и многое другое.
Urakši, сельский дом
Urakši, сельский домBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Sējas novada Sporta centrs, гостиница - комплекс для отдыха
 Sējas novada Sporta centrs, гостиница - комплекс для отдыхаСпортивный центр волости Сеяс. Спортивный зал со стандартными размерами площадок для гандбола, минифутбола, баскетбола и волейбола,
Raunas lauktehnika, SIA, металлообработка
Raunas lauktehnika, SIA, металлообработкаMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Lobes krogs, гостевой дом
Lobes krogs, гостевой домLobes krogs. Кафе - до 50 персон, банкетный зал до 150 человек, номера, баня - до 20 человек.
Visi banneri