Описание
Ikdienas ritms, pilsētas burzma – kā gribētos ko jaunu un neparastu, projām no tā visa! Šādu iespēju Jums piedāvā viesnīca "Santa" Siguldā – Latvijā. Mēs atrodamies netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā ir: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle. Kāpēc jālauza galva par brīvdienām, tuvojošamies svētkiem vai cita pasākuma organizēšanu? Uzticiet visas rūpes viesnīcas un restorāna personālam. Mīļi gaidām Siguldā un mūsu viesnīcā "Santa". Viesnīca “Santa” ir uzsākusi savu darbību 1999. gada novembrī. Viesnīcas atsaucīgais personāls Jūs laipni sagaidīs un uzņems visu diennakti. Viesnīcas oriģināli veidotais interjers neatstās vienaldzīgu ne jaunu, ne vecu. Mēs Jums piedāvājam patīkami pavadīt laiku, atpūsties no ikdienas steigas un aizņemtības, relaksēties gan pie, gan uz ezera. Mēs varam noorganizēt, izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa Gaujas Nacionālo parku, izklaides lidojumus ar gaisa balonu, lidmašīnu, nobraucienu pa Gauju ar plostu, nobraucienu pa bobsleja trasi ar tūristu bobu ”Vučko”. Mēs darīsim visu, lai darbs un atpūta ar kolektīvu vai Jūsu draugu lokā mūsu viesnīcā Jums paliktu atmiņā un Jums gribētos atgriezties vēl! Un vēl!
Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 109650
    Показан в результатах поиска : 1105294
    Lapsas, база отдыха
    Lapsas, база отдыхаViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
    Kandavas novadpētniecības muzejs, музей
    Kandavas novadpētniecības muzejs, музейМузей Кандавского округа основан в 1995г., здание построено во второй половине 19 века, в музее представлена экспозиция "Мы своему городу", истории о развитии телефона и почты в Курземе, а также воспоминания о временах СССР в "Красном уголке".
    Juku dzirnavas, комплекс для отдыха
    Juku dzirnavas, комплекс для отдыхаJuku Dzirnavas — это 85 гектаров безмятежной природы с разнообразными возможностями для развлечений и широким выбором размещения для пар, семей и групп
    Pierīgas pirtis, баня
    Pierīgas pirtis, баняPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
    Ozolleja
    OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Мебель, кухни, гостиные, спальные комнаты. Встроены шкафы. Раздвижные системы.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Aiva plus, cтроительные и ремонтные работы
    Aiva plus, cтроительные и ремонтные работыAiva plus. Строительные и ремонтные работы, утепление фасада. Внутренние и внешне облицовочные работы. Торговля строительными материалами.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, глэмпинг
    Nomadic Homes glempings Tipi village, глэмпингТИПИ ДЕРЕВНЯ - уникальная зона отдыха с большой территорией, где вы сможете обрести новые ощущения, переночевав в наших типи-палатках, слиться с природой, насладиться тишиной и покоем вдали от города, увидеть оленей и оленьих стад, полакомиться окрестными водами , отправиться в поход по лесным тропам, пострелять из лука, насладиться красотой природного ландшафта и получить незабываемые сельские приключения.
    Rīgas Koki, промышленный альпинизм
    Rīgas Koki, промышленный альпинизмRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma