Careva L., veterinārārste

Продукты, услуги, ключевые слова
GRANITE, IK
GRANITE, IKПредприятие GRANITE специализируется в благоустройстве кладбищ. Изготавливаем, продаем и устанавливаем надгробные памятники, надгробные плиты, могильные ограды, а также предлагаем создание мемориалов. Предлагаем благоустройство мест захоронения, их озеленение и/или реставрацию.
Kantes krogs, комплекс для отдыха
Kantes krogs, комплекс для отдыхаŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Lantus, сельский дом
Lantus, сельский домLantus, хутор на Видземе. Удобные номера, каминные залы, накрытие столов, спортивная площадь, пруд, лес, деревянная кадка с печкой под
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Otafs, cтекольные работы
Otafs, cтекольные работыOtafs. Возможность заказать именно такую школьную доску, которая нужна конкретному помещению класса (по размерам и дизайну). Стулья для пианистов. Ручная работа.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas - производственная фирма очистных устройств сточной воды уже с 2001 года, которая во время своей деятельности удачно реализовала более 250 проектов.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Energetikas, центр здоровья и отдыха
Energetikas, центр здоровья и отдыхаEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Improvement, SIA
Improvement, SIAДоставка сыпучих стройматериалов (доломитовый щебень, гравий, песок, чернозем). Благоустройства территории. Укладка брусчатки. Строительство дорог.
Visi banneri
laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma