Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Latvijas valsts meži AS, Sēklas un stādi, Rendas čiekurkalte

Renda, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 63347388
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаСемена и саженцы

Статистика:
Полнастю просмотрен : 5883
Показан в результатах поиска : 28969
Смотреть в каталоге : Семена и саженцы


Lielkaibēni, гостевой дом
Lielkaibēni, гостевой домДва зала с каминами, размещение (30 мест). Вечеринки до 70 человек, услуги кейтеринга, сервировка праздничных столов.
Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Jost Residence, дом для выходных
Jost Residence, дом для выходныхLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
For Rest, гостевой дом
For Rest, гостевой домГостевой дом с террасой на берегу озера. Русская баня с вениками и ароматным чаем. Место для организации небольшого торжества для 6-9 чело
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
ESELO, центральный склад
ESELO, центральный складSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Pa Laimes Taku, пансион
Pa Laimes Taku, пансионPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissБрэнды лесной и садовой техники Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered и Alpina - мотопилы, триммеры, кусторезы, газонокосилки, тракторы
Kandavas keramikas ceplis, мастерская
Kandavas keramikas ceplis, мастерскаяХудожница Линда Романовская
Visi banneri