Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photorent, IK

Photorent, IK

Brīvības iela 137 - 203, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 27073442
(+371) 27099664
Juridiskais nosaukums : Photorent IK
Reģistrācijas numurs : 40002175284
Juridiskā adrese : Photorent IK
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Fotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides. Nekautrējaties zvanīt vai rakstīt - konsultēšu un atradīsim Jums piemērotāko fototehniku. Nomas klāsts tiek regulāri papildināts, tāpēc skatieties visu piedāvājumu mājaslapā.

Auksts laiks - siltas cenas!

Draugi, ziema ir klāt! Tas ir brīnišķīgs laiks, lai uztaisītu pasakainu fotosesiju: maģiski-sniegainu uz ielas vai mājīgu un siltu studijā!

Photorent.lv dāvina Jums neticamu dāvanu - 20% atlaidi VISU preču nomai uz VISIEM ziemas mēnešiem!

Ziemas akcija stājas spēkā 2016. gada 1. decembrī un ilgs turpināsies 2017.gada 28.februārim!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFototehnikas noma    Plaša fototehnikas izvēle (Fototehnikas noma)    Izdevīga ilgtermiņa noma (Fototehnikas noma)       Spoguļkameras       Objektīvi       Zibspuldzes       Statīvi       Foto aksesuāri       Portatīvie fotoprinteri       Stabilizatori          Steadicams (Stabilizatori) Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi    Canon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Nikon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sigma (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Olympus (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sony (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Samyang (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   GoPro (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Instax (Fototehnikas noma) Skatīt vairākAudio un videotehnika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20655
Meklēšanas rezultātos parādīts : 83418


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Visi banneri