Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photorent, IK

Photorent, IK

Brīvības iela 137 - 203, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 27073442
(+371) 27099664
Juridiskais nosaukums : Photorent IK
Reģistrācijas numurs : 40002175284
Juridiskā adrese : Photorent IK
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Fotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides. Nekautrējaties zvanīt vai rakstīt - konsultēšu un atradīsim Jums piemērotāko fototehniku. Nomas klāsts tiek regulāri papildināts, tāpēc skatieties visu piedāvājumu mājaslapā.

Auksts laiks - siltas cenas!

Draugi, ziema ir klāt! Tas ir brīnišķīgs laiks, lai uztaisītu pasakainu fotosesiju: maģiski-sniegainu uz ielas vai mājīgu un siltu studijā!

Photorent.lv dāvina Jums neticamu dāvanu - 20% atlaidi VISU preču nomai uz VISIEM ziemas mēnešiem!

Ziemas akcija stājas spēkā 2016. gada 1. decembrī un ilgs turpināsies 2017.gada 28.februārim!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFototehnikas noma    Plaša fototehnikas izvēle (Fototehnikas noma)    Izdevīga ilgtermiņa noma (Fototehnikas noma)       Spoguļkameras       Objektīvi       Zibspuldzes       Statīvi       Foto aksesuāri       Portatīvie fotoprinteri       Stabilizatori          Steadicams (Stabilizatori) Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi    Canon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Nikon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sigma (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Olympus (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sony (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Samyang (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   GoPro (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Instax (Fototehnikas noma) Skatīt vairākAudio un videotehnika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20345
Meklēšanas rezultātos parādīts : 82119

Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Visi banneri