Ozoli ZS

Products, services, keywords
Statistics:
Fully viewed : 5814
Showed in search results : 19038
View in catalog : Cultivation of plants and industrial crops

EscapeTown, breakout games
EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
Urakši, country house
Urakši, country houseBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
4 Vēji, tavern
4 Vēji, tavernCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Kampas, furniture
Kampas, furnitureKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAWe install films in industrial, industrial premises, offices, shops, hotels, kindergartens, schools and other government institutions, private houses and apartments, everywhere there is glass and glass products.
Energetikas, health and recreation centre
Energetikas, health and recreation centreEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Kempings Sīļi, camping
Kempings Sīļi, campingFour place houses, bathhouse, places for picnics and tents on the beach. Seaside, Jurkalne 5 km. Beach volleyball , basketball and football grounds.
Jerevan, hotel
Jerevan, hotelThe three-star 24-bed hotel Jerevan is for your services. Modern hotel situated near the town is surrounded by miraculous beauty of forests. It is a great place to have a rest and spend one’s time pleasantly.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma