Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Radze R, veikals-kafetērija

Ernesta Birznieka-Upīša iela 26, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67284612
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsConfectionery, sweets

Statistics:
Fully viewed : 7061
Showed in search results : 19570
View in catalog : Confectionery, sweets


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Baltā māja, guesthouse and cafe
Baltā māja, guesthouse and cafe"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
LaPizza, SIA, pizzeria - café
LaPizza, SIA, pizzeria - caféItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Jaunsvelmes, guest house
Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
RIKON AC, air heat pumps, air-conditioners
RIKON AC, air heat pumps, air-conditionersCompany RIKON. Delivery of Panasonic air heat pumps and conditioners, assembling, guarantee and after guarantee maintenance. Wholesale.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Muižnieki, camping
Muižnieki, campingMuižnieki, camping at the Usma lake. Guest house, bathhouse, places for tents. Recreation in nature, fishing, boat and couter rent.
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Visi banneri