Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Sakas novada dabas fonds

E.Šneidera laukums 6, Pāvilosta, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3466
(+371) 29407686
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsEnvironment and monument protection

Statistics:
Fully viewed : 4933
Showed in search results : 23948
View in catalog : Environment and monument protection


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Jaunsvelmes, guest house
Jaunsvelmes, guest houseJaunsvelmes. Possibility to feel the nice recreation, organizing school leaving and other events for 80 guests in silent, green nature place.
DHM Group, SIA, building material sale
DHM Group, SIA, building material saleConstruction materials. Sale of building materials. Heat insulation. Facade insulation. Building material internet shop.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Tāti, camping
Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Kombucha, restaurant
Kombucha, restaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Papes Čakstes, guest house
Papes Čakstes, guest houseThe tourist base " Papes Cakstes" is located in one of the most picturesque and silent places reserve of Latvia from two parts the lake and Baltic sea is which.Base of ornithologists.
Visi banneri