Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Gintas modes teātris, filiāle

Jāņa Poruka iela 8, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 29879727
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsOrganisationof events

Statistics:
Fully viewed : 6046
Showed in search results : 18056
View in catalog : Organisationof events


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Arkadia, SPA hotel
Arkadia, SPA hotelHotel-Spa Arkadia. Hotel, SPA center, saunas, jacuzzi, swimming pool, bistro, restaurant, conference halls, banquets and celebrations, billiards, rest with children
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāFuneral services in Riga, funeral in Latvia, cremation and cremation. Organization of repatriation services. Morgue and catafalque services.
Lejasmalas, leisure complex
Lejasmalas, leisure complexHoliday houses and a bathhouse on the bank of Leja lake. A romantic recreation place on a desert island. Rooms for seminars and banquets. Places for tents and picnic.
Kandavas keramikas ceplis, workshop
Kandavas keramikas ceplis, workshopArtist Linda Romanovska. Ceramic.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaWe make ethnographic costumes, sewing and embroidery for collectives and individual customers.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Visi banneri