Gaiļezers Plus AS, ķīmiskā tīrītava

Products, services, keywords
EscapeTown, breakout games
EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
D.C.S. SIA, moving services
D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Nabīte, camping
Nabīte, campingA picturesque place, at lake Liela Naba. A guest house, a bathhouse, 28 camp houses. Water bike and boat rent, sport and play grounds. Summer cafe.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Escape.lv rooms, kvesti, escape room
Escape.lv rooms, kvesti, escape roomDiscover borders of your intellect. "Escape" is an interactive and intuitive real-life game, which demands your focus, ability to find solutions and team-work skills in unusual situations. 60 minutes is available to solve mysteries and finde clues to get free for a team of 2 to 6 participants. Rezervation must be made 24 hours before.
Madaras, recreation house
Madaras, recreation houseA holiday house at the lake Usma.
Pirts Asni, bath
Pirts Asni, bathPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Skrundas muiža, hotel
Skrundas muiža, hotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma