Fiesta, cafe

  • Brīvības iela 82, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
  • (+371) 25411221
Products, services, keywords
Map
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Rancho Randevu, leisure complex
    Rancho Randevu, leisure complex„Riverside's Rancho” is a comfortable country retreat set within beautiful Latvian countryside where mighty Daugava and Perse rivers meet. The venue is suitable for variety of events – weddings and birthdays, business meetings, seminars and conferences.
    Kristīne Boļšedvorova, artist
    Kristīne Boļšedvorova, artistMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAPaintings and wall paintings in a professional restoration, as well as painting decorative frame restoration and gilding with gold leaf. Wall paintings and decorative finish. Interior design and consulting.
    Tāti, camping
    Tāti, campingKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    EXI, furniture
    EXI, furnitureSecond-hand furniture from Germany: second-hand leather furniture, commodes, sets of bedrooms. New furniture from catalogues. Nowhere cheaper!
    Lux Riga, SIA
    Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Astroselena, education center
    Astroselena, education centerThe training at the Astroselen Education Center is suitable for both those who want to obtain a professional higher education in astrology, as well as those who want to understand this interesting science for their personal needs by learning the art of interpreting different horoscopes.
    Ēmužas, guest house
    Ēmužas, guest houseLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma