Krasta krogs, cafe

  • Spīdolas iela 2, Aizkraukle, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5101
  • (+371) 65121406
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 6135
    Showed in search results : 32651
    View in catalog : Caffes

    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKThe company Granites specialized in grave improvement. We manufacture, sell and install grave monuments, grave curbs, grave fences, as well as offer the creation of grave memorials. We offer to improve the grave site by landscaping and / or restoration.
    Dižāpas, camping
    Dižāpas, campingA rest at the lake Usma, a house for five persons, a gipsy bathhouse, places for tents, places for picnic, boat rent.
    Vīteri, guest house
    Vīteri, guest houseHoliday house at picturesque Adamova lake. A real country bathhouse. Near to it is Srkankalns skiing track with ski lift. Excursions to the near hadicraft men.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Reiss, car service
    Reiss, car serviceUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
    Vānes māja, guest house
    Vānes māja, guest houseThe guest house is located about 100 km from Riga. The house can accommodate up to 12 people. There is a recently dug pond near the house, where you can swim after enjoying the sauna or a bath.
    Prezentreklāma, SIA
    Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma