Baltā māja, associations

Products, services, keywords
Map
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Rakstā, store
    Rakstā, storeEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    Burtnieki, guest house
    Burtnieki, guest houseViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
    Mākslas darbnīca Antīks
    Mākslas darbnīca AntīksArt workshop "Atīks". Paintings, pictures with ink, interior equipment, room decoration. Furniture restauration. Painting studio.
    Papes Čakstes, guest house
    Papes Čakstes, guest houseThe tourist base " Papes Cakstes" is located in one of the most picturesque and silent places reserve of Latvia from two parts the lake and Baltic sea is which.Base of ornithologists.
    Ireneta, bridal salon
    Ireneta, bridal salonIreneta. For your saloon there are always available 250 models of dresses. All kinds and variations from white till champagne color.
    Lux Riga, SIA
    Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
    KUPRE, UAB
    KUPRE, UAB
    Griva Group, būvmateriāli
    Griva Group, būvmateriāliIndustrial chemicals, hydro isolation, bonding materials, epoxides, concrete repair materials, PVC membrane.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma